Zwembad Zuiderpark

Sport & spel in Nederland > Zuid-Holland > Den Haag
Zwembad Zuiderpark in Den Haag, Zuid-Holland
Als ik al die zwakzinnige reacties hier lees ben ik blij dat ik er nooit ben geweest en zal ik er ook zeker nooit komen. Dank u voor het advies, stelletje droeftoeters. ..
H. Jekkers, 201115 reviews | Lees verder »
Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn alle speeltuinen en sportieve activiteiten tot 1 juni a.s. gesloten. Bekijk de website van de locatie zelf voor actuele info.
 vindt dit leuk
(26 stemmen)
92%
Stem nu ook
Zwembad Zuiderpark ligt rechtsonder tegen het Zuiderpark aan. Het zwembad bestaat uit 3 baden: een recreatiebad, een instructiebad en een wedstrijdbad. 

Het recreatiebad is bestemd voor vrij / recreatief zwemmen. In het instructiebad wordt zwemles, aquajogging, aquarobic en Fifty Fit gegeven. Ouders met kinderen kunnen gezinszwemmen of Teddybeerzwemmen.

Bezoekersinformatie

Zwembad Zuiderpark
Mr. P. Droogleever Fortuynweg 59
2533 SP  Den Haag
Telefoon: 070-3679463

Naar de website
Toon locatie op kaart
Voeg een review toe

Uitjes in de buurt

Beoordelingen van Zwembad Zuiderpark

15 reviews | Voeg een review toe
Zwembad Zuiderpark scoort een 9,2 uit 10 op basis van 26 stemmen en 15 reviews.
H. Jekkers uit De Haag | 3 juni 2011
Als ik al die zwakzinnige reacties hier lees ben ik blij dat ik er nooit ben geweest en zal ik er ook zeker nooit komen. Dank u voor het advies, stelletje droeftoeters.
1 persoon vindt dit nuttig
Silvia uit Den haag | 15 mei 2010
Heerlijk zwembad, alleen jammer dat het met de grote vakanties dicht is!! Want bij slecht weer zijn andere zwembaden geen optie. Die hebben bijna niks te bieden. En mijn dochter is dan na 30 minuten uitgezwommen, wat in Zuiderpark niet het geval is!!
1 persoon vindt dit nuttig
KAK uit Kakland | 3 mei 2010
Dit zwembad is wel leuk . maar ik ben daar bestolen dus ze moeten betere beveiliging hebben!
Lila uit Den Haag | 2 april 2010
Het is op zich een leuk zwembad.. Maar ik weet niet of die verhalen niet waar zijn. Die mensen die nu zeggen dat ze zich er aan ergeren doen dat om te verdedigen maar zij weten het ook niet zeker..!
Iedereen moet gewoon naar het zwembad gaan!
Jongen uit Den Haag | 1 april 2010
Ik vond het een leuk zwembad. Ze zijn wel streng op zich, maar daar is niks mis mee! Gewoon doorgaan en niet op stom commentaar letten...!
BLADIEBLOE | 22 oktober 2009
Ik ben het er helemaal mee eens dat al die andere mensen niet zo grof moeten zijn. Ik vind het Zuiderpark zwembad heel erg leuk en ben er al vaak met mijn vriendin teruggekomen.

Als jullie het zo'n stom zwembad vinden waarom gaan jullie er dan naar toe??
Dennis uit Den Haag | 10 augustus 2009
Ik kom al 7 jaar elke week met mijn dochter op zondagochtend (tot 12 jr.), vanaf dat ze 2 jaar is en we hebben het altijd leuk. Het is gezellig met andere ouders die, zonder de drukte van 'grote' kinderen (vanaf 12 jr), relaxed met hun kinderen kunnen oefenen en spelen.

Na de 3 basisdiploma's heeft ze haar Zwemvaardigheid 1 diploma ook al gehaald. Ik vind het het leukste zwembad in vergelijking met andere baden in de regio.
Lenneke uit Den Haag | 17 juli 2009
Zwembad Zuiderpark is gewoon een gezellig bad waar ze heel goed op je kinderen letten, wat heel belangrijk is. Verder zijn er gewoon bepaalde openingstijden waar je je aan moet houden. Voor alle leeftijden of 20 jaar en ouder.

Kinderen jonger dan 18 jaar mogen niet met een klein broertje of zusje naar binnen. Dat mag alleen met een volwassen persoon. Dat is alleen maar voor de veiligheid!
Maria uit Den Haag | 7 juli 2009
Ik erger mij aan het taalgebruik van de andere reviews.
Het Zuiderpark vind ik een lekker zwembad met een leuke glijbaan, een spannende sterke stroom en een bad om gewoon baantjes te trekken. Ik heb er met mijn gezin heel wat gezellige uurtjes doorgebracht.
1 persoon vindt dit nuttig
Zwemmer uit Den haag | 17 juni 2009
Heerlijk bad om banen in te zwemmen. In de avond wel druk. Je zou bijna zeggen dan er zo veel vraag naar is dat ze een 2e bad moeten hebben.

Lekkere warme douches. Alleen jammer dat er ook mensen komen die 12 jarige kinderen slaan ;).
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Den Haag

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.