Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Zwembad Zuiderpark

Zwembad Zuiderpark in Den Haag, Zuid-Holland
Ik bedoelde dat hij niet open ging de rechterkant. Ook vaak staan we aan de linkerkant bij binnenkomst ( 19. 15 ) te wachten op een kleedhokje .. ..
Jo, 2022
2 reviews | Lees verder
 vindt dit leuk
(28 stemmen)
89%
Stem nu ook
Zwembad Zuiderpark ligt rechtsonder tegen het Zuiderpark aan. Het zwembad bestaat uit 3 baden: een recreatiebad, een instructiebad en een wedstrijdbad. 

Het recreatiebad is bestemd voor vrij / recreatief zwemmen. In het instructiebad wordt zwemles, aquajogging, aquarobic en Fifty Fit gegeven. Ouders met kinderen kunnen gezinszwemmen of Teddybeerzwemmen.

Bezoekersinformatie

Zwembad Zuiderpark
Mr. P. Droogleever Fortuynweg 59
2533 SP  Den Haag
Telefoon: 070-3679463
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Zwembad Zuiderpark

2 reviews | Voeg een review toe
Zwembad Zuiderpark scoort een 8,9 uit 10 op basis van 28 stemmen en 2 reviews.
8"Gewoon goed !!"
Jo uit Denhaag | 31 augustus 2022
Ik bedoelde dat hij niet open ging de rechterkant. Ook vaak staan we aan de linkerkant bij binnenkomst ( 19. 15 ) te wachten op een kleedhokje ..
Bezocht in 2022, met partner.
1 persoon vindt dit nuttig
8"Gewoon goed !!"
Jo uit Denhaag | 31 augustus 2022
Wat ik echt heel jammer vind ( omdat de reden te weinig personeel om het schoon te houden!!!!!!) is dat nog steeds bij de lessen op dinsdag nog steeds de rechterkant van de kleedkamers wordt open gedaan. Echt zo vervelend want het is in de avond druk en dan moet je eerst bij 1 kastjes automaat wachten ( koud ) en dan ook nog op een kleedhokje wat vervolgens ook meestal nat en smerig is ... Kom op ! Wil je dat er mensen blijven komen is dat echt het eerste wat je moet oplossen !! Ben niet de enige die dit probleem ervaart en vrienden komen niet meer door dat. Beetje jammer, en we geven het iedere x aan ook bij de balie, aan het bad personeel binnen zelfs aan de baas een paar x !!!!! Maar de lessen zijn goed daarom blijf ik wel !! Vooral gister !!!( aerobic).
Bezocht in 2022, met jonge kinderen.
1 persoon vindt dit nuttig
Uitgelicht