Avontura Roosendaal

Sport & spel in Nederland > Noord-Brabant > Roosendaal
Avontura Roosendaal in Roosendaal, Noord-Brabant
Ik ben in de mei-vakantie met mijn 2 kinderen naar Balleland geweest en heb er niks kwaads over te zeggen! Kids wilden natuurlijk lekker frietjes met een snackie eten, alleen mijn jongste liet zijn ..
Familie vd Weste, 20146 reviews | Lees verder »
Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn alle speeltuinen en sportieve activiteiten tot 1 juni a.s. gesloten. Bekijk de website van de locatie zelf voor actuele info.
 vindt dit leuk
(33 stemmen)
88%
Stem nu ook
Avontura Roosendaal, is een overdekte speeltuin voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Je kunt klimmen, klauteren glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer...

Voor de jongste kinderen tot 5 jaar is er een aparte speelruimte. Tijdens mooi weer kun je je lekker uitleven in de buitenspeeltuin.

Bezoekersinformatie

Avontura Roosendaal
De Stok 10b
4703 SZ  Roosendaal
Telefoon: 0165-560608

Naar de website
Toon locatie op kaart
Voeg een review toe

Uitjes in de buurt

Beoordelingen van Avontura Roosendaal

6 reviews | Voeg een review toe
Avontura Roosendaal scoort een 8,8 uit 10 op basis van 33 stemmen en 6 reviews.
Familie vd Weste uit Roosendaal | 5 mei 2014
Ik ben in de mei-vakantie met mijn 2 kinderen naar Balleland geweest en heb er niks kwaads over te zeggen! Kids wilden natuurlijk lekker frietjes met een snackie eten, alleen mijn jongste liet zijn frikandelletje vallen.. 1 van die meiden van de horeca zag dat, en bakte, uit haar eigen, een nieuwe voor mijn zoontje. Noem aub 1 speelparadijs waar dat tegenwoordig nog gebeurt.. Zo fantastisch! Ik heb hier ontzettend genoten, en ook mijn 2 boeffies hebben lekker hun gang kunnen gaan. Wat ik overigens heel erg fijn vind, is de gratis wifi.. Ideaal! Ik kom hier erg vaak en ik zie hoe het verandert is in 3 / 4 jaar.. Ben erg positief hierover!! De verlichting is verandert en zo hebben ze toch wat leuks gecreëerd..
Ook wil ik even erbij vermelden dat ik erg veel respect heb voor 't hardwerkend personeel daar.. Wat die meiden allemaal wel niet doen om de kids hun dag van hun leven te bezorgen.. Nou ik zou 't niet kunnen hoor! En dan in de tussentijd zijn ze ook nog eens erg druk aan 't schoonmaken.. Tafels,stoelen, wc's etc..
Balleland, jullie zijn met z'n alle top! Beter dan ieder ander speeltuin in Roosendaal!!
Marscha uit Essen | 3 juli 2013
Het is er smerig, wc's totaal niet afgewerkt, verder was de brandblusapparatuur niet in orde, toch ook belangrijk. Ik rij liever naar Monkey Town in Breda of naar Belgie.
Kortom een een vieze bende.
2 personen vinden dit nuttig
Saskia uit Roosendaal | 10 februari 2013
Slecht en zeer slecht. volgens mij zijn die andere mensen bij een andere speelparadijs geweest met hun goede beoordelingen. ben een paar keer daar geweest en nu nooit meer. ik rij wel een heel stuk om met de kinderen naar een andere speelparadijs. alles is smerig, eten is zelfs ook niet goed. smerige wc. noem maar op. deze zaak moeten ze opknappen of sluiten. en dan de bedrijfsleiding die alleen maar kan door de microfoon hard kan schreeuwen. nee nooit meer!
1 persoon vindt dit nuttig
Caroline uit Rotterdam | 2 maart 2012
Heel erg leuk. Goed overzichtelijk en schoon. De wc's, alles is fris. Je kan er van alles eten en drinken en er is leuk personeel. Niks is te veel, wat je ook vraagt. Goed opgezette regels. Tenslotte ben je voor je eigen kind verantwoordelijk.
Prima entreeprijs waardoor je vaker met je kind een dagje uit kunt gaan. Echt een aanrader voor een leuk dagje uit. Helemaal top!!
Caroline uit Rotterdam | 2 maart 2012
Heel erg leuk
goed overzichtelijk
en schoon de wc,s alles is fris
je kan er van alles eten en drinken
en er is leuk personeel
niks is te veel wat je ook vraagt
goed opgezette regels
tenslotte ben je voor je eigen kind verantwoordelijk
prima entreeprijs waardoor je vaker met je kind een dagje uit kunt gaan
echt een aanrader voor een leuk dagje uit
helemaal top !!!!!!!!
Jeanette uit Roosendaal | 31 december 2011
Heel erg leuk lekker ruim en overzichtelijk je kunt je kinderen overal zien.
Belachelijk dat mensen proberen hun eigen etenswaren en drank mee naar binnen te nemen dat doe je in een restaurant toch ook niet!.
ook kan ik me groen en geel ergeren aan ouders die hun kinderen hun gang laten gaan en niet opletten je bent duidelijk zelf verantwoordelijk ook dat ze hun kinderen gewoon alles op de grond laten gooien en het niet opruimen, vraag me af of dat thuis ook gebeurt!
Wat me daarom vooral opviel is dat het er erg schoon is in vergelijking met de vele andere vestigingen c.q speelparadijzen die ik ondertussen al met mijn kroost heb bezocht een pluspunt!
Al met al wij gaan daar zeer zeker vaker heen en ik vind het ook niet duur je betaalt alleen de kinderen en wij waren met vier volwassen en 1 kind dat vind ik erg netjes en dan ook zeker zeer terecht dat je daar gebruik moet maken van de aanwezige horeca.
Het aanbod is ruim voldoende heb je geen zin in een vette hap zijn er tosti's en broodjes te krijgen of een uitsmijter en tenslotte is het ingericht op kids en ja die houden nu eenmaal van friet en pannekoeken.
Kortom mensen die zeuren over duur etc die moeten eens twee keer nadenken voordat ze zoiets uiten niets is namelijk voor niets die mensen moeten ook hard werken 7 dagen per week open is niet niks.
Dus al met al ik vind het een dikke duim omhoog waard en ben blij dat er zoiets bestaat mijn kids hebben er de grootste lol en daar gaat het tenslotte om nietwaar!

Jeanette.
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Roosendaal

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.