Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Kinderspeelparadijs Het Speelkasteel

Kinderspeelparadijs Het Speelkasteel in Hoofddorp, Noord-Holland
Omdat ons schoolreisje niet door kon gaan konden we gewoon meteen terecht! Service was top! We kregen zelfs nog een kinderdorp erbij. ..
Pbs, 2019
7 reviews | Lees verder
 vindt dit leuk
(55 stemmen)
67%
Stem nu ook
Kinderspeelparadijs en Pannenkoekenrestaurant Het Speelkasteel in Hoofddorp waar kinderen onbekommerd kunnen spelen. In deze ruime binnen- en buitenspeeltuin krijgt veiligheid grote aandacht. Kinderen kunnen zich hier lekker uitleven, met binnen een groot speelkasteel en buiten het piratenschip.

Ook voor kinderfeestjes ben je hier aan het juiste adres. Maak er een kasteelfeestje van en wordt ontvangen door ridders of jonkvrouwen. Bij het speelparadijs is een pannenkoekenrestaurant.

Bezoekersinformatie

Kinderspeelparadijs Het Speelkasteel
Hoofdweg 869
2131 MB  Hoofddorp
Telefoon: 023-5620480
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Meer uittips voor:binnenbuitenkids 0-4kids 5-12
 

Beoordelingen van Kinderspeelparadijs Het Speelkasteel

7 reviews | Voeg een review toe
Kinderspeelparadijs Het Speelkasteel scoort een 6,7 uit 10 op basis van 55 stemmen en 7 reviews.
10"Geweldig! Super medewerkers!!"
Pbs | 19 juni 2019
Omdat ons schoolreisje niet door kon gaan konden we gewoon meteen terecht! Service was top! We kregen zelfs nog een kinderdorp erbij.
Bezocht in 2019, met een groep.
1"Valt heel erg tegen!!!"
Jasmijn uit Hoofddorp | 21 december 2018
Service was erg slecht, en ze waren heel onbeschoft tegen mij! Er staat op de website 3, 50 voor 12+. Ik ben 14 en moest 9 euro betalen om binnen te komen :(.
Bezocht in 2018, met partner.
5"Erg duur"
Verkaik uit Leiden | 29 september 2018
Leuk maar absurd duur . Zelfs voor volwassenen moet je betalen .. Geen enkele vorm van korting mogelijk . Ook niet voor in als logeerhuis (9 kinderen met beperking ) met super klein budget.
Bezocht in 2018, met een groep.
2 personen vinden dit nuttig
10"Top tent! Echt een aanrader!"
Elsa uit Hoofddorp | 28 oktober 2017
Geweldig voor ouders en kinderen! Echt een top dag gehad! Voor de kinderen is er de hele dag vermaak. Als ouder kan je heerlijk zitten op luxe stoelen en de medewerkers lopen in het rond om je te bedienen.
Bezocht in 2017, met jonge kinderen.
2 personen vinden dit nuttig
9"M`n kids vonden het geweldig!"
Dennis van der vlist uit Hoofddorp | 11 september 2017
Na een tijdje weer naar het speelkasteel gegaan en ze hebben de tent mooi verbouwd en goed restaurant voor de kids erbij. We kwamen voor het pannenkoekenrestaurant en betaalde maar € 5,- voor de kids alleen die tussen het spelen door een pannenkoek hebben gegeten. Lekkere salade voor mij en zowel wij als de kids hebben zich perfect vermaakt. Tot de volgende keer weer!!
Bezocht in 2017, met jonge kinderen.
5"Leuk maar duur !! En erg warm binnen"
Angela | 4 juni 2017
Wij vonden het leuk maar duur, wat bij ons in de speeltuin zelfde kan limonade 1 euro kost kost bij kun 3,20 ! . En warm binnen.
Bezocht in 2017, met jonge kinderen.
3 personen vinden dit nuttig
5"Onveilig, duur, oud"
Mirella uit Hoofddorp | 5 februari 2017
Na een tijdje weer eens terug. Vind het relatief onveilig vergeleken met Monkeytown bijv. In Uithoorn. In het klimgedeelte zag ik een peuter een flinke vrije val maken, ca 1,5 meter. Meisje misschien ook wat te klein om alleen te klimmen, maar toch. Bovenaan stukken met zomaar ineens een gat in de vloer. Kinderen rennen en springen erover heen, als je even niet oplet kun je echter lelijk terechtkomen. Ik kijk als ouder van een verstandelijk beperkt kind extra kritisch. Hier laat ik haar niet alleen klimmen!
Bezocht in 2017, met jonge kinderen.
6 personen vinden dit nuttig
Uitgelicht