Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Haarlemmermeer

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Haarlemmermeer
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Haarlemmermeer:
Historisch Museum Haarlemmermeer
Wij hadden er nog nooit van gehoord maar het was er erg leuk. Ook de entreeprijs is zeer betaalbaar. Dat is ook veel waard!
3 personen vinden dit leuk
De Markt
Deze is op vrijdag en zeer uitgebreid en gezellig. Leuk om deze te bezoeken en om gelijk een bezoek te brengen aan het winkelcentrum van .. verder »
2 personen vinden dit leuk
saturday JAZZ night
Saturday JAZZ night het sportcafé zeelcafe/spaarnehal heeft het idee gehad ,een gezellige avond met jazz te organiseren, en wel op 06 .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Haarlemmermeer:
Nationaal Park Zuid-Kennemerland
Hoge duintoppen met fantastisch uitzicht, bossen met eeuwenoude eiken, duinmeren vol vogels en romantische landgoederen. Nergens vind je zoveel variatie als in Nationaal Park Zuid-Kennemerland.
Beeckestijn
Wandel op Beeckestijn door het romantische parkbos in Engelse landschapsstijl en door strakke geometrische Franse tuinen. Op de buitenplaats in Velsen-Zuid vind je een klassieke kruidentuin met slangenmuur en een siertuin.
Nieuwkoopse Plassen
Natuurmonumenten organiseert in samenwerking met de NCBD (Ned.Chr.Bond van Doven) op de Nieuwkoopse Plassen een vaartocht voor dove mensen. Speciaal voor deze excursie is de NGT-gebarentolk Sebastiaan Boogaard aanwezig. De deelnemers ontdekken de natuur en de cultuurhistorie van de Nieuwkoopse Plassen met behulp van gebarentaal, ruiken, proeven en voelen.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Haarlemmermeer
 
Meer dagje uit tips in Haarlemmermeer

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Haarlemmermeer »