Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Avontura Breda

Avontura Breda in Breda, Noord-Brabant
Voorgaande negatieve review is behoorlijk overdreven. Het gebouw waar dit zich in bevindt is eigenlijk een schaatsbaan welke enkel in de winter als schaatsbaan gebruikt wordt. Rondom staan allerlei ..
Kanters, 2017
5 reviews | Lees verder
 vindt dit leuk
(18 stemmen)
89%
Stem nu ook
Rennen, racen en spelen. In Avontura is niets te gek en kun je heerlijk je gang gaan. De semi-overdekte speelhal is er speciaal voor kinderen. Als het ijs van Kunstijsbaan Breda gesmolten is, worden de deuren van Avontura geopend.

Er zijn tien verschillende speelpleinen, zodat er voor ieder kind wat wils is. Zo is er een springplein, beachplein, luchtkussenplein, kampeerplein en spelletjesplein. Neem ook een kijkje in de megazandbak!

Bezoekersinformatie

Avontura Breda
Terheijdenseweg 506
4826 AB  Breda
Telefoon: 076-5723010
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Avontura Breda

5 reviews | Voeg een review toe
Avontura Breda scoort een 8,9 uit 10 op basis van 18 stemmen en 5 reviews.
1"Niet eten daar!"
Tina uit Breda | 30 augustus 2020
We zijn er met mijn jonge kindjes naartoe geweest. Bij aankomst gelijk 4 kleine frietjes besteld. Je krijgt dan zo'n apparaatje mee. Naar een kwartier begon die te trillen. Ik heb haar daar letterlijk 2 uur gestaan heen en weer. Elke keer was het dat ze over een halve minuut klaar zouden zijn. Niet dus! Mijn jonge kindjes vergingen van de trek. We hebben maar ons geld terug gevraagd en zijn weg gegaan om broodjes te smeren. Weggegooid geld! Echt waar, gewoon niet gaan.
Bezocht in 2020, met jonge kinderen.
3"Grote tegenvaller"
Frans uit Breda | 8 juni 2019
Ga er vooral niet eten. Je moet er zelf achteraan gaan. Dus lange wachttijden en krijg geen duidelijk antwoord als je na 3 kwartier om je eten vraagt. Tosti krijg je dan koud geserveerd. Verkeerde levering van eten. En als je daar iets van zegt dan krijg je een brutaal antwoord... Klaag maar bij de keuken. En tot overmaat van ramp krijg je ook nog eens gepeperde rekening.
Is echt de laatste keer geweest. Maak er maar weer een sporthal van. Deze speelhallen met dit soort asociaal en ondeskundig personeel is kansloos en in ieder geval ook geen visitekaartje voor Breda.
Bezocht in 2019, met jonge kinderen.
2 personen vinden dit nuttig
7"Ze hebben zich prima vermaakt!"
Kanters uit Asten | 16 augustus 2017
Voorgaande negatieve review is behoorlijk overdreven. Het gebouw waar dit zich in bevindt is eigenlijk een schaatsbaan welke enkel in de winter als schaatsbaan gebruikt wordt.
Rondom staan allerlei springkussens en trampilones, ook hebben ze een stuk of 20 fietsjes en skelters.
Dat kinderen vies worden, tja daar zijn het toch kinderen voor, ook ligt er op bepaalde stukken zwart zand. Je had het kind ook kunnen vertellen niet in zwart zand te spelen... (reactie op vorige review) onze kinderen hebben van 11 tot 17 plankgas gespeeld en zo smerig waren ze niet hoor.

Ik zou hier leeftijd 5 tot 10 jaar aanraden.
Ook mag je hier ook eigen consumpties nuttigen en hebben ze ook een en ander te koop.
Bezocht in 2017, met jonge kinderen.
1 persoon vindt dit nuttig
1"Vieze bende daar, alles plakt"
Do uit Ohout | 28 juli 2017
Op internet lijkt t heel wat, maar er staan veel opblaastoestellen, skelterbaan. Maar de tafels, vloeren, vooral in de lego blokken hok is zo vies, de kleinkinderen zagen er uit alsof ze de hele middag in de modder hadden gespeeld. Eens maar nooit meer hier naar toe. Geen wonder dat het hier helemaal niet druk is. Bah zo vuil hier.
Bezocht in 2017, met jonge kinderen.
2 personen vinden dit nuttig
1"30 min in de auto blijkt het gesloten te zijn"
Alders uit Noordhoek | 11 juni 2017
Dit is nergens te vinden op internet waarom zij dicht zijn??? Half uur in de auto voor niks internet zegt dat het van 10:00 tot 18:00 open is als je belt krijg je een antwoord apparaat
11-06-2017.
Bezocht in 2017, met oudere kinderen.
1 persoon vindt dit nuttig
Uitgelicht