Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

FunZone Breda

FunZone Breda in Breda, Noord-Brabant bewaar
Indoor Speeltuin
Betreed de wijde wereld van FunZone. Hier zijn jij en je vriendjes aanbeland in het grootste indoor speelparadijs van Breda. Dat betekent heel veel avontuur! Ontdek hier de leukste spellen en attracties in alle hoeken en gaten!

De indoor speeltuin bestaat uit verschillende speelpleinen, de kinderen hoeven zich dus geen moment te vervelen. Ook aan de begeleiders is gedacht: de speeltuin beschikt over een ruim horecaterras met uitgebreide menukaart, gratis Wi-Fi en zicht op de spelende kinderen.

Veiligheid tijdens het spelen
Bij FunZone vinden wij het van groot belang dat de kinderen te allen tijde veilig kunnen spelen. Veiligheid rondom de kinderen, toestellen, attracties en toezicht staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Trampolinepark
Het FunZone trampolinepark biedt de complete experience voor beginnende tot gevorderde trampoline springers, begeleiders én toeschouwers. Je kunt je uitleven in de verschillende area's en de coolste tricks oefenen.

FunZone onderscheidt zich door:
• De beste en nieuwste faciliteiten
• Uitdagende activiteiten
• Relaxte sfeer
• Huisgemaakte burgers en een ruime keuze aan drankjes
• Professionele begeleiding en veiligheid

Glow Minigolf
Sla jij een hole-in-one? Onze Glow Minigolf is een indoor midgetgolfbaan, alleen verlicht door blacklight. Een gezellige activiteit voor familie's, vrienden en als (first) date. De banen, de obstakels en de golfballen geven licht waardoor het Oer Hollandse spelletje mid

Voor wie is dit leuk?

 • Leuk met jonge kinderen

Bezoekersinformatie

FunZone Breda
Terheijdenseweg 506
4826 AB  Breda
Telefoon: 076-5723010
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van FunZone Breda

5 reviews | Voeg een review toe
FunZone Breda scoort een 8,9 uit 10 op basis van 18 stemmen en 5 reviews.
1"Niet eten daar!"
Tina uit Breda | 30 augustus 2020
We zijn er met mijn jonge kindjes naartoe geweest. Bij aankomst gelijk 4 kleine frietjes besteld. Je krijgt dan zo'n apparaatje mee. Naar een kwartier begon die te trillen. Ik heb haar daar letterlijk 2 uur gestaan heen en weer. Elke keer was het dat ze over een halve minuut klaar zouden zijn. Niet dus! Mijn jonge kindjes vergingen van de trek. We hebben maar ons geld terug gevraagd en zijn weg gegaan om broodjes te smeren. Weggegooid geld! Echt waar, gewoon niet gaan.
Bezocht in 2020, met jonge kinderen.
3"Grote tegenvaller"
Frans uit Breda | 8 juni 2019
Ga er vooral niet eten. Je moet er zelf achteraan gaan. Dus lange wachttijden en krijg geen duidelijk antwoord als je na 3 kwartier om je eten vraagt. Tosti krijg je dan koud geserveerd. Verkeerde levering van eten. En als je daar iets van zegt dan krijg je een brutaal antwoord... Klaag maar bij de keuken. En tot overmaat van ramp krijg je ook nog eens gepeperde rekening.
Is echt de laatste keer geweest. Maak er maar weer een sporthal van. Deze speelhallen met dit soort asociaal en ondeskundig personeel is kansloos en in ieder geval ook geen visitekaartje voor Breda.
Bezocht in 2019, met jonge kinderen.
2 personen vinden dit nuttig
7"Ze hebben zich prima vermaakt!"
Kanters uit Asten | 16 augustus 2017
Voorgaande negatieve review is behoorlijk overdreven. Het gebouw waar dit zich in bevindt is eigenlijk een schaatsbaan welke enkel in de winter als schaatsbaan gebruikt wordt.
Rondom staan allerlei springkussens en trampilones, ook hebben ze een stuk of 20 fietsjes en skelters.
Dat kinderen vies worden, tja daar zijn het toch kinderen voor, ook ligt er op bepaalde stukken zwart zand. Je had het kind ook kunnen vertellen niet in zwart zand te spelen... (reactie op vorige review) onze kinderen hebben van 11 tot 17 plankgas gespeeld en zo smerig waren ze niet hoor.

Ik zou hier leeftijd 5 tot 10 jaar aanraden.
Ook mag je hier ook eigen consumpties nuttigen en hebben ze ook een en ander te koop.
Bezocht in 2017, met jonge kinderen.
1 persoon vindt dit nuttig
1"Vieze bende daar, alles plakt"
Do uit Ohout | 28 juli 2017
Op internet lijkt t heel wat, maar er staan veel opblaastoestellen, skelterbaan. Maar de tafels, vloeren, vooral in de lego blokken hok is zo vies, de kleinkinderen zagen er uit alsof ze de hele middag in de modder hadden gespeeld. Eens maar nooit meer hier naar toe. Geen wonder dat het hier helemaal niet druk is. Bah zo vuil hier.
Bezocht in 2017, met jonge kinderen.
2 personen vinden dit nuttig
1"30 min in de auto blijkt het gesloten te zijn"
Alders uit Noordhoek | 11 juni 2017
Dit is nergens te vinden op internet waarom zij dicht zijn??? Half uur in de auto voor niks internet zegt dat het van 10:00 tot 18:00 open is als je belt krijg je een antwoord apparaat
11-06-2017.
Bezocht in 2017, met oudere kinderen.
1 persoon vindt dit nuttig

Ook interessant

 • Kinderboerderij Parkhoeve Breda-Noord
  Ativiteit in Breda .. »
 • Bevertocht door de Biesbosch
  Op zoek naar de bever in de Biesbosch Het vertrek van deze avondtocht is vanuit Drimmelen .. »
 • FunZone Breda
  Bij FunZone Breda vind je tal van activiteiten voor oneindig veel binnenpret. .. »
 • FunZone Roosendaal
  Overdekte speeltuin voor kinderen tot 12 jaar met ballenbak, glijbaan e.d. .. »
Uitgelicht