Pathé Tuschinski

Theaters in Nederland > Noord-Holland > Amsterdam
Pathé Tuschinski in Amsterdam, Noord-Holland
De mooiste bioscoop van Nederland. Niets is vergelijkbaar met zijn imposante entree met prachtig tapijt en al de decoraties in het gebouw. Er worden ook wel eens rondleidingen georganiseerd! Films ..
Juliette raaijmakers, 20165 reviews | Lees verder »
Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn alle theaters en bioscopen tot 1 juni gesloten. Bekijk de website van de locatie zelf voor actuele info.
 vindt dit leuk
(30 stemmen)
97%
Stem nu ook
In een sfeervolle art-deco entourage kun je films bekijken in Pathé Tuschinski. Het aanbod bestaat uit de belangrijke nieuwe films in diverse genres en speciale voorstellingen.

Het Tuschinski Theater stamt uit 1921 en werd in opdracht van Abraham Icek Tuschinski gebouwd. Het gebouw is in enkele verschillende stijlen uitgevoerd, waaronder Amsterdamse School, Jugendstil en Art Deco naar het ontwerp van de architect Hijman Louis de Jong.

Openingstijden

Dagelijks vanaf 9:30 uur

De bioscoop is rolstoelvriendelijk.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Bezoekersinformatie

Pathé Tuschinski
Reguliersbreestraat 26-34
1017 CN  Amsterdam
Telefoon: 0900-1458 (35cpm)

Naar de website
Toon locatie op kaart
Voeg een review toe

Uitjes in de buurt

Beoordelingen van Pathé Tuschinski

5 reviews | Voeg een review toe
Pathé Tuschinski scoort een 9,7 uit 10 op basis van 30 stemmen en 5 reviews.
9"Prachtige bioscoop in art decor stijl !"
Juliette raaijmakers uit Haarlem | 29 november 2016
De mooiste bioscoop van Nederland. Niets is vergelijkbaar met zijn imposante entree met prachtig tapijt en al de decoraties in het gebouw. Er worden ook wel eens rondleidingen georganiseerd! Films uiteraard prima hier!
Bezocht in 2016, alleen.
Yvonne dijkhof uit Amsterdam | 14 november 2015
Deze bioscoop is voor mij altijd iets heel bijzonder.
Mijn schoonvader heeft ooit als onder man acrobaat gewerkt in deze bioscoop en vroeger de mooie voorprogramma's en collecte bus die mis ik nog wel eens, het is en blijft een prachtige en een warme bioscoop, kom er regelmatig en het is dan ook echt een middag of avond uit.
Mieke Vissers uit Amsterdam | 12 december 2012
Zo'n mooie bioscoop geniet er elke keer van de entree met zijn mooie plafondschildering en verkleuring van het licht. Kom er vaak met mijn pathe unlimited kaart.
Thea uit Purmerend | 23 augustus 2012
Samen met mijn vriendin ben ik naar de lady'snight geweest in Pathe Tuschinski. De ontvangst was geweldig in deze prachtige bioscoop in art deco stijl! We kregen champagne en hapjes geweldig! Bij binnenkomst in de zaal was er een flesje drinken en zakje chips. Voor de voorstelling werd er een loterij gehouden met leuke prijzen. Daarna de film Gooise vrouwen gezien die natuurlijk ook geweldig is! En na afloop een leuke goodyback. Kortom een geweldige avond vond zowel mijn vriendin als ik. Dus dames op naar de lady's night van Tuschinski!!!!
Marlies uit Utrecht | 29 november 2011
Woensdag 7 december aanstaande zijn de charmante mannen van ButlersinhetBloot live te zien tijdens de Ladies Night De Luxe bij Pathé Tuschinski (7 december vanaf 19.45 uur te Amsterdam). Wij hebben nu deze vrolijke actie: ButlersinhetBloot geeft 2 x 2 toegangskaarten twv euro 19,50 per stuk GRATIS weg voor dit feest. Je maakt kans op deze kaarten door ons te liken op facebook en snel een mail te sturen aan info@butlersinhetbloot. Op=Op!
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Amsterdam

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.