Dierenpark De Oliemeulen

Terug  Noord-Brabant > Tilburg > Attractiepark
Dierenpark De Oliemeulen in Tilburg, Noord-Brabant
De oliemeulen is een gezellig, superleuk en leerzaam museum voor jong en oud! Er zijn veel verschillende dieren te zien zoals kikkers, slangen, kameleon, vleermuizen, piranha's, stokstaartjes en nog ..
Thielen, 20167 reviews | Lees verder »
 vindt dit leuk
(34 stemmen)
76%
Stem nu ook
In dierenpark De Oliemeulen zijn reptielen, vogels en zoogdieren uit alle windsteken samengebracht. Zo zijn er apen, papegaaien, slangen, vogelspinnen, wasberen en hagedissen. Een kleurrijke verzameling dieren in het 'vreemdste dierenpark van Nederland', zoals de dierentuin zichzelf omschrijft.

Enkele keren per week zijn er roofvogeldemonstraties en demonstraties met slangen en vogelspinnen. Op een boeiende en indrukwekkende manier leer je deze dieren beter kennen.

Openingstijden 2018

Het gehele jaar: dagelijks van 10.00 - 18.00 uur

Gesloten op Nieuwjaarsdag en 1e Kerstdag.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Prijzen

Entreeprijzen 2018
Kinderen 3 t/m 12 jaar: € 9,50
Vanaf 13 jaar: € 10,50
65+: € 8,50
Groepen vanaf 20 personen ontvangen een reductie op de entreeprijs.

In de omgeving van Dierenpark De Oliemeulen kunt u vrij parkeren.

Bezoekersinformatie

Dierenpark De Oliemeulen
Reitse Hoevenstraat 30
5042 EH  Tilburg
Telefoon: 013-4630026

Naar de website
Toon locatie op kaart
Voeg een review toe

Uitjes in de buurt


Meer uittips voor:binnenbuitenkids 0-4kids 5-12

Beoordelingen van Dierenpark De Oliemeulen

7 reviews | Voeg een review toe
Dierenpark De Oliemeulen scoort een 7,6 uit 10 op basis van 34 stemmen en 7 reviews.
10"Superleuk 🕷en leerzaam!🐍"
Thielen uit Rijen | 11 oktober 2016
De oliemeulen is een gezellig, superleuk en leerzaam museum voor jong en oud! Er zijn veel verschillende dieren te zien zoals kikkers, slangen, kameleon, vleermuizen, piranha's, stokstaartjes en nog veel meer dieren. Veel informatie bij elk dier te lezen. Een slang en vogelspin aanraken/vasthouden is echt heel gaaf! Buiten een roofvogelshow bekijken met gieren, uilen, valken en enthousiast personeel met leuke humor is iets wat je zeker niet mag missen!! Wij zijn hier heel vaak geweest met de kinderen, het verveelde nooit en er was steeds weer iets nieuws. Gefrituurde sprinkhanen eten of een speurtocht door het museum... Een echte aanrader! Je kan zo lang blijven als je zelf wil, en het is je geld zeker waard! Veel plezier als je naar de oliemeulen in tilburg gaat. 🕷👍🏻.
Bezocht in 2015, met jonge kinderen.
1 persoon vindt dit nuttig
Jenie Veenstra uit Nieuwveen | 13 november 2015
Erg leuk kleinschalig dierenpark met vooral reptielen maar ook stokstaartjes,(roof)vogels, katachtigen en aapjes. Er zijn elke dag demonstraties van slangen en vogelspinnen die je dan ook kan vasthouden. Er is gelegenheid om iets te drinken.
Nataschja de Jong uit Tilburg | 9 november 2012
Wil je eens iets anders zien dan de "normale" dieren in de dierentuin? Dan ben je hier aan het juiste adres! Je mag een vogelspin over je hand laten lopen, een slang om je nek hangen, en nog veel meer spannende dingen! Hier zie je van dichtbij wat Steve van de dodelijkste 60 laat zien in zijn programma en daarom behoort de Oliemeulen tot onze top 3 van de leukste dagjes uit in Brabant!
R.J. Kievits- v/d adel uit Hank | 18 mei 2011
Wij gaan elk jaar minstens een keer hier naar toe. Nu zonder kinderen maar vroeger met de kinderen. Erg leuk, interessant en leerzaam.
Leuk dagje uit.
C. Aukema uit Hoorn NH | 13 oktober 2010
Leuk, kleinschalig dierenpark met een uitgebreid gedeelte binnen met reptielen, spinnen en gifkikkertjes. Wij hebben ook een roofvogelshow meegemaakt, die vonden we erg leuk! Dit park is leuk voor jong en oud!
Leo uit Tilburg | 26 mei 2010
Wil je echt eens hele enge maar prachtige dieren spotten, dan hoef je niet naar een ver exotisch land te gaan want hier is echt vanalles te zien en te beleven.
leuk en leerzaam voor iedereen.
Marielle Knops uit Tilburg | 12 mei 2010
Leuk als je in Tilburg (of in de buurt) bent om (met de kinderen) naar toe te gaan. Een slang om je nek, een vogelspin in je hand. Super spannend voor de kinderen. Ook de roofvogelshow is erg leuk. Buiten spinnen, slangen en roofvogels is er nog veel meer te zien. Ook leuk bij goed weer ... buiten is ook nog veel te zien.

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Tilburg

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.
Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden