Theater bioscoop De Meerpaal

Agenda | Theaters in Nederland > Flevoland > Dronten
Theater bioscoop De Meerpaal in Dronten, Flevoland
Ze hebben 2 bioscoopzalen maar er draaien alleen maar kinderfilms. Er wordt totaal geen rekening gehouden met de jeugd of volwassenen of je moet van kinderfilms houden natuurlijk. Ik had begrepen van ..
Edgar, 1 feb2 reviews | Lees verder »
 vindt dit leuk
(29 stemmen)
90%
Stem nu ook
De Meerpaal is het culturele hart van Dronten en omgeving. Van theater, bioscoop en exposities tot bibliotheek en cultureel café.

Met een zeer uitgebreid aanbod aan theater weet het elke week duizenden bezoekers te trekken.
Het theater toont voorstellingen van alle genres, zoals dans, muziek, cabaret, klassiek, opera, musical. En dit theater is regelmatig de locatie voor popconcerten.

De bioscoop draait een doorlopend filmprogramma van De Movieskoop. Het filmaanbod bestaat uit de meest recente films, voor zowel volwassenen als kinderen. Op de website van movieskoop.nl vind je het actuele filmprogramma.

De exposities in De Meerpaal zijn zeer gevarieerd. Een trekker is ook de jaarlijkse kunstmarkt (zowel binnen als buiten op het plein).

Zie de website van De Meerpaal voor meer informatie over de mogelijkheden en de culturele agenda.

Beoordelingen van Theater bioscoop De Meerpaal

2 reviews | Voeg een review toe
Theater bioscoop De Meerpaal scoort een 9 uit 10 op basis van 29 stemmen en 2 reviews.
2"Valt zwaar tegen"
Edgar uit Swifterbant | 1 februari 2019
Ze hebben 2 bioscoopzalen maar er draaien alleen maar kinderfilms. Er wordt totaal geen rekening gehouden met de jeugd of volwassenen of je moet van kinderfilms houden natuurlijk. Ik had begrepen van een medewerker daar dat de bioscoop al eerder voor langere tijd gesloten is geweest wegens te weinig animo, met dit filmaanbod kan ik dat goed begrijpen en het is nu wachten tot ze definitief de stekker uit “bioscoop de meerpaal” trekken.

Deze review geldt alleen voor de bioscoop.
Bezocht in 2018, met oudere kinderen.
1"Valt tegen"
Sophie uit Dronten | 16 november 2018
Ik had twee kaartjes gekocht voor Fantastic Beasts. Er aangekomen staat de persoon die de kaartjes moest scannen te praten met een collega, waardoor we bijna zonder het te merken langs hen liepen. We gaan in de zaal zitten en de film begint mooi op tijd. De 3-d brillen waren echter nergens te bekennen (en hier hadden we toch echt extra voor betaald). De vriendin waarmee ik was de zaal uit zoeken naar een bediende die nergens te bekennen was. Vervolgens het nummer van de zaak gebeld en na 5 min in de wacht moesten we naar de servicebalie komen om brillen te halen. Een chagrijnige mevrouw die ons en de medewerker ervan beschuldigde dat we die nog niet hadden gaf ons de brillen. Op de vraag of de film opnieuw gestart kon worden (we waren de enige in de zaal) zei ze ga snel zitten ik ga bellen en kijken wat ik kan doen. We hebben haar echter niet zien bellen en de film is nooit opnieuw gestart waardoor de eerste 15 min voor ons een raadsel blijven.
Bezocht in 2018, met een groep.
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Dronten

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.