Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Parkhuys Rosarium

Parkhuys Rosarium in Doorn, Utrecht
Heerlijk eten. Goede kwaliteit prijs verhouding. Gezellig terras aan verschillende kanten van het restaurant met vrolijk spelende kinderen. Een fijn uitje in een mooie omgeving dicht bij ..
Groenewegen, 2022
14 reviews | Lees verder
 vindt dit leuk
(39 stemmen)
87%
Stem nu ook
Parkhuys Rosarium is helemaal verbouwd en weer geopend. Het is een recreatiepark in de bossen in Doorn met midgetgolfbanen, jeu de boulesbanen, trampolines, een skelterbaan, en verschillende andere spelvoorzieningen voor jong en oud. Ook kun je kickbike-steps huren.

Het Rosarium was in 1928 de rozentuin van Keizer Wilhelm II is sinds 1967 een recreatiepark. Voor klein en groot is er iets leuks te beleven in dit bosrijke park. De Brasserie is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch of diner.

Bezoekersinformatie

Parkhuys Rosarium
Molenweg 4
3941 PT  Doorn
Telefoon: 0343-413773
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Meer uittips voor:buitenkids 0-4kids 5-12
 

Beoordelingen van Parkhuys Rosarium

14 reviews | Voeg een review toe
Parkhuys Rosarium scoort een 8,7 uit 10 op basis van 39 stemmen en 14 reviews.
1"Wij komen hier niet meer terug"
Anne uit Amersfoort | 24 augustus 2022
Nog nooit zo’n slechte ervaring gehad als bij parkhuys rosarium. De bediening is vriendelijk maar het wachten op eten en drinken duurde lang. Het eten zelf was teleurstellend. De eigenaren kunnen niet met klachten omgaan en maken liever ruzie met gasten dan dat ze zoeken naar oplossingen. Het gebrek aan gastvrijheid en professionaliteit zorgt ervoor dat wij hier nooit meer naartoe zullen gaan.
Bezocht in 2022, met een groep.
8"Geen24128@gmail. Com"
Groenewegen uit Leersum | 2 juli 2022
Heerlijk eten. Goede kwaliteit prijs verhouding. Gezellig terras aan verschillende kanten van het restaurant met vrolijk spelende kinderen.

Een fijn uitje in een mooie omgeving dicht bij huis.

Fam. H. Groenewegen, leersum.
Bezocht in 2022, met partner.
1 persoon vindt dit nuttig
10"Geweldig!"
Emma uit Doorn | 28 mei 2022
Super goede bediening en snelle service! Leuke gastvrouw en man en leuke jonge bediening die erg veel plezier hebben in hun werk. Eten was heerlijk en omgeving is prachtig.
Bezocht in 2022, met een groep.
1 persoon vindt dit nuttig
5"Voor kinderfeestjes zou ik niemand dit adviseren"
Nienke uit Veenendaal | 18 mei 2022
Bij aankomst was er niets voorbereid, we vierden een kinderfeestje maar moesten de tafels en stoelen zelf klaarzetten. Een ballon erbij oid was niet toegestaan. De skelters zijn in zeer slechte staat en om te kunnen zweven in de molen moest je op een bijna kapotte fiets dit bewerkstelligen.
Iets lekkers bij de ranja was al bijna op (het was pas 14. 00 uur) en daarnaast was er buiten een ijsje om, niet echt aanbod voor kinderen (3-6 jaar). Wij vinden het een gemiste kans.
Bezocht in 2022, met jonge kinderen.
1 persoon vindt dit nuttig
5"Langzaam en traag!"
g uit Veenendaal | 3 april 2022
Veel personeel, maar weinig actie. Eerst staan er twee lang te praten, iets later weer 4 personeelsleden aan het praten. Wij zaten 12 minuten voordat er gevraagd werd wat wij wilden drinken. We vroegen tevens om de menukaart, die kaart kregen wij gelijk. Daarna kwam er niemand om de bestelling op te nemen. Ook niemand die kijkt of observeert, uiteindelijk ben ik er maar heen gelopen. Bestelling geplaatst, een bijna koude hotdog en een lauwe rode rauwe hamburger. Wel een ontzettend leuke ingerichte horecazaak, had er nog niet van gehoord. Ik geef het nog een keer een kans en ga nog een keer lunchen.
Bezocht in 2022, met partner.
1 persoon vindt dit nuttig
4"Onkindvriendelijk, slechte ontvangst, eten slecht."
Sylvia uit Houten | 25 augustus 2021
Wc waren schoon. Onze verjaardag gevierd, gastvrouw mist sociale vaardigheden. Prijs kwaliteit verhouding is slecht voor wat je krijgt met het eten. Kortom wij komen daar niet meer.
Bezocht in 2021, met jonge kinderen.
1 persoon vindt dit nuttig
10"Mooie locatie. Nette accommodatie."
Adriaan uit Nieuw beijerland | 2 september 2020
Wij komen hier al sinds onze kinderen nog klein waren. Wij kwamen weer eens een kopje koffie drinken en waren verbaasd over het nieuwe gebouw. Heel netjes en verzorgd. Ook de pannenkoeken zijn er prima. Je moet je even via internet aanmelden en dan wordt er gekeken of er niet te veel mensen zijn in v.b.m de corona. Voldoende handgel en tissues aanwezig. Ook loopt de bediening permanent rondjes en zijn erg vriendelijk. Voor mensen met een rolstoel/rollator is er een aparte oprit. Toplocatie.
Bezocht in 2020, met partner.
2 personen vinden dit nuttig
1"Ga hier niet heen met kinderen"
Lot uit Alkmaar | 4 juni 2020
De eigenaar zit doodleuk te lunchen maar de klanten ‘krijgen’ geen eten want de keuken gaat om 12 uur open, het is 11: 30! Of de kinderen stiller kunnen zijn, meisje van anderhalf zingt vrolijk met speelgoed wat hier ligt voor de kinderen maar de eigenaar is bloedserieus en wijst graag zijn klant van ander half jaar op haar geluid! Met een speeltuin buiten voor alle leeftijden is de eigenaar niet bezig om na een roerige corona tijd te zorgen voor meer omzet maar dat krijg je als je alles laat eten en drinken midden in je restaurant door je personeel en gezinsleden! Wij komen hier nooit meer.
Bezocht in 2020, met jonge kinderen.
5 personen vinden dit nuttig
5"We hebben een leuk feest gehad"
Rina uit Doorn | 2 maart 2020
Wij. mijn man en ikzelf, lopen met een rollator dus moesten trappen af en op. Dat ging met veel moeite. Er zijn ook mensen die helemaal niet kunnen lopen, dus die worden uitgesloten. Dat vind ik echt niet kunnen.
Bezocht in 2020, met een groep.
1 persoon vindt dit nuttig
8"Locatie beleving en things to do top"
Anneke de wilde uit Amersfoort | 11 juni 2019
Een geweldige plek met een fantastisch restaurant, wat is dit sfeervol gedaan zeg. We zijn nu drie x geweest, prima voor koffie en borrel, maar op volle dagen laat de horeca steken vallen, en geen kleine ook... Het personeel is jong en niet ingesteld op feedback.
Bezocht in 2019, met jonge kinderen.
1 persoon vindt dit nuttig
Uitgelicht