Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Museum Nairac

Museum Nairac in Barneveld, Gelderland
De vaste tentoonstelling over Barneveld en de archeologie-afdeling zijn de moeite waard. Daarnaast zijn er wisseltentoonstellingen, die ons steeds weer naar het museum lokken. Ga zeker naar Herman ..
Thea Otto, 2020
1 review | Lees verder
 vindt dit leuk
(25 stemmen)
76%
Stem nu ook
Museum Nairac bevindt zich in een monumentale brouwerij met een vaste presentatie van 11 themakamers. Het museum is uitgebreid met twee expositiezalen. Naast de vaste collectie zijn er jaarlijks drie wisselexposities te zien op het gebied van kunst en design.

Het museum bestaat meer dan honderddertig jaar. Al in 1875 vond de toenmalige burgemeester van Barneveld, mr. C.A. Nairac, het tijd voor een gemeentemuseum. Hij richtte een oudheidkamer in met archeologische en historische voorwerpen. Tot op de dag van vandaag kunt u deze verzameling bekijken.

Bezoekersinformatie

Museum Nairac
Brouwerstraat 1
3771 HA  Barneveld
Telefoon: 0342-415666
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Museum Nairac

1 reviews | Voeg een review toe
Museum Nairac scoort een 7,6 uit 10 op basis van 25 stemmen en 1 review.
8"Klein maar fijn."
Thea Otto uit Hendrik-ido-ambacht | 21 november 2020
De vaste tentoonstelling over Barneveld en de archeologie-afdeling zijn de moeite waard. Daarnaast zijn er wisseltentoonstellingen, die ons steeds weer naar het museum lokken. Ga zeker naar Herman Gordijn en verzamelde vrienden, nog te zien tot eind februari 2021!
Bezocht in 2020, met partner.
Uitgelicht