Zwembad Zuiderzee

Sport & spel in Nederland > Noord-Holland > Medemblik
Zelf woon ik in Medemblik, en ik vind het een prachtstadje, maar het zwembad vind ik matig. Er is één grote ''spectaculaire'' glijbaan, en één klein glijbaantje voor de kleintjes. Er is één ..
M., 20111 review | Lees verder »
Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn alle speeltuinen en sportieve activiteiten tot 1 juni gesloten. Bekijk de website van de locatie zelf voor actuele info.

Wil je ons helpen?
Ben je medewerker of enthousiaste bezoeker van Zwembad Zuiderzee? Help ons dan om de informatie over Zwembad Zuiderzee compleet te krijgen.
Klik hier om de informatie bij te werken of om een foto toe te voegen.
 

Bezoekersinformatie

Zwembad Zuiderzee
Oosterdijk 1
1671 HJ  Medemblik
Telefoon: 0227-542345


Toon locatie op kaart
Voeg een review toe

Uitjes in de buurt

Beoordelingen van Zwembad Zuiderzee

1 reviews | Voeg een review toe
Zwembad Zuiderzee scoort een 7,9 uit 10 op basis van 19 stemmen en 1 review.
M. uit Medemblik | 4 juni 2011
Zelf woon ik in Medemblik, en ik vind het een prachtstadje, maar het zwembad vind ik matig. Er is één grote 'spectaculaire' glijbaan, en één klein glijbaantje voor de kleintjes. Er is één bubbelbad, en één stroomversnelling, die beiden nooit aanstaan. Verder is er één diep bad, een ondiep bad, en één mini-badje. De prijzen voor het eten is belachelijk duur. En het allerbelangrijkste is eigenlijk nog dat er af en toe veel te veel chloor in het water wordt gegooid. Verder zijn er wel bandjes, en kleine balletjes te krijgen. Er zijn maar 2 matten in het water, en officieel mag je geen eigen spullen meenemen in het zwembad, (maar daar wordt niet streng op gecontroleerd). Ook mag je officieel geen eigen etenswaren meenemen in het bad. (ook daar wordt niet streng op gecontroleerd. Je kunt in het restaurant gaan eten, en in het zwembad is wel patat enz. te krijgen.

groetjes M.
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Medemblik

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.