Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Medemblik

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Medemblik
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Kasteel Radboud Kasteel Radboud
Medemblik
90% vindt dit leuk
Uittips van bezoekers over Medemblik:
Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij
Het was super in Bakkerijmuseum! Vooral die Knape jonge Nick ofzo was lief voor ons. Ik ben dan wel geen homo maar voor hem zou ik het .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij
Dat je onmiddelijk verslaafd bent aan verse gevulde koeken! En je 26 jaar oude kinderen roepen nog steeds, daar moeten we nog eens naar toe!
Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij
Duur, vies, onvriendelijk personeel. Ouwe muk! Voor kinderen erg weinig te doen, koekje versieren! Thuis om te doen leuker en .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Medemblik:
Fort aan de Middenweg
Middenin de natuur staat Fort aan de Middenweg, onderdeel van de verdedigingslinie Stelling van Amsterdam. Het fort van gewapend beton is gebouwd aan het einde van de negentiende eeuw. Bekijk Fort aan de Middenweg vanaf de Zuiddijk in de Beemsterpolder, vlak bij Purmerend.
Fort aan de Jisperweg
Fort aan de Jisperweg is een geheel met de natuur. Op afstand lijkt het niet meer dan een groene heuvel in het landschap. Het fort heeft een plek verworven op de Unesco Werelderfgoedlijst en is nog volledig intact!
Fort bij Spijkerboor
Verscholen in het polderlandschap van de Beemster ligt het grootste fort van de Stelling van Amsterdam, Fort bij Spijkerboor. In het fort is veel te bekijken: munitiekamers, kanonnen en een gepantserd draaikoepelgeschut.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Medemblik
 
Meer dagje uit tips in Medemblik

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Medemblik »