Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Museum Vlaardingen

Erg mooie collectie! ..
Henk Mellegers, 2015
1 review | Lees verder
 vindt dit leuk
(24 stemmen)
88%
Stem nu ook
Museum Vlaardingen vertelt het verhaal van 5000 jaar leven in de delta van Rijn en Maas. Aan de hand van de verhalen van Vlaardingers en andere deltabewoners uit de geschiedenis, van prehistorische tijden tot aan de vorige eeuw, zie je hoe zij overleefden in de delta, met het water dat geeft en neemt.

Museum Vlaardingen heeft een topcollectie, waaronder een boomstamkano, Middeleeuwse grafkisten, scheepsmodellen, gereedschap, schilderijen, prenten, kleding en nog veel meer.

Bezoekersinformatie

Museum Vlaardingen
Westhavenkade 53/54
3131 AG  Vlaardingen
Telefoon: 010-4348722
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Museum Vlaardingen

1 reviews | Voeg een review toe
Museum Vlaardingen scoort een 8,8 uit 10 op basis van 24 stemmen en 1 review.
4"Valt tegen"
Nan uit Vlaardingen | 23 juli 2021
Ben hier geweest omdat het in mijn woonplaats is. Moest toeslag betalen en 1, 50 voor een reservering. Toeslag voor een reservering is nergens zo. Bassie tentoonstelling viel tegen. Klein. Er was vast nog wel meer te vinden geweest. Bv de caravan van Bassie en Adriaan? Staat gewoon bij een tuinder in het Westland! Ook de tentoonstelling van Arij Pleijsier was niet de moeite waard. Voor dit geld zou ik mijn kleinkinderen hier niet mee naar toenemen. Wel wat beters te vinden in een ander museum.
Bezocht in 2021, alleen.
Uitgelicht