Kinderspeelparadijs de Belhamel

Sport & spel in Nederland > Noord-Brabant > Lage Zwaluwe (gemeente Drimmelen)
Kinderspeelparadijs de Belhamel in Lage Zwaluwe, Noord-Brabant
Er gezellig, schoon en enorm veel speelplezier binnen & buiten. De kinderen vermaken zich prima in de klim toren van wel 6 meter hoog, de draaimolen met bootjes vonden ze geweldig. Ook erg lekker, ..
Corine, 20156 reviews | Lees verder »
Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn alle speeltuinen en sportieve activiteiten tot 1 juni gesloten. Bekijk de website van de locatie zelf voor actuele info.
 vindt dit leuk
(34 stemmen)
88%
Stem nu ook
Dit gezellige speelparadijs is midden in de polder van het Brabantse Lage-Zwaluwe te vinden. Je kunt er zowel buiten als binnen het leukste speelplezier beleven. Maak een ontdekkingstocht vanuit de grootste uitkijktoren van West-Brabant of duik in het ballenbad.

De Belhamel is geschikt voor het hele gezin. Er is de mogelijkheid om te bowlen, te genieten op het terras of een van de arrangementen te beleven. Wifi is aanwezig. Ook voor een kinderfeestje ben je hier op de goede plek!

Openingstijden 2020

Het gehele jaar:
woensdag van 10.00 - 18.30 uur
zaterdag van 10.00 - 18.30 uur
zondag van 10.00 - 17.00 uur

Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Prijzen

Entreeprijzen 2019
Kinderen: 8,25 euro
Volwassenen: gratis

Bezoekersinformatie

Kinderspeelparadijs de Belhamel
Brugdam 17
4926 CS  Lage Zwaluwe
Telefoon: 0168-481341

Naar de website
Toon locatie op kaart
Voeg een review toe

Uitjes in de buurt

Meer in Lage Zwaluwe:
Alle Uitjes | Museum | Sport & Spel
Meer uittips voor:binnenbuitenkids 0-4kids 5-12

Beoordelingen van Kinderspeelparadijs de Belhamel

6 reviews | Voeg een review toe
Kinderspeelparadijs de Belhamel scoort een 8,8 uit 10 op basis van 34 stemmen en 6 reviews.
5"Valt tegen"
Ronald uit Raamsdonksveer | 1 augustus 2019
Veel achterstallig onderhoud, skelters zonder trappers, geen remmen of rijden sowieso niet meer. Buiten is bij de zandspeel hoek een hoop verdwenen of kapot, klimrek is behoorlijk roestig, met scherpe punten. Binnen vinden de kinderen op de bovenste etage van het klautergedeelte een beschimmeld broodje knakworst en vol met dode insecten. Op de wc's zijn de sloten kapot, al met al behoorlijk teleurstellend.
Bezocht in 2019, met jonge kinderen.
1"Ongastvrij"
Kelly | 3 mei 2019
Flink wat geld uitgegeven aan eten en drinken. En dan word je belachelijk onvriendelijk toegesproken als je kind van 5 een paar slokken uit de kraan drinkt. Of ik mijn kind even kon leren dat hij niet uit de kraan hoort te drinken. Echt te gek voor woorden!!
Bezocht in 2019, met jonge kinderen.
Corine uit Terheijden | 29 oktober 2015
Er gezellig, schoon en enorm veel speelplezier binnen & buiten. De kinderen vermaken zich prima in de klim toren van wel 6 meter hoog, de draaimolen met bootjes vonden ze geweldig. Ook erg lekker, snel en voor een leuke prijs gegeten. Het was een TOP bezoek wij komen zeker vaker!
S.Steur uit Leiden | 14 juni 2015
Afgelopen zaterdag een familie-dagje gehad bij de Belhamel. Helaas weet men bij de Belhamel niet wat gastvrijheid is, en is men er duidelijk op uit on commercieel er een zo groot mogelijk slaatje uit te slaan...maak vooraf goede afspraken (op papier), die komen ze waarschijnlijk niet na, maar dan heb je nog ergens om op terug te vallen...
Beter is om gezellig ergens anders naar toe te gaan...
2 personen vinden dit nuttig
JM van der Steen | 14 juni 2015
Met onze familie was een arrangement met verschillende activiteiten geboekt. Op de dag van het familie uitje kwam de eigenaresse echter op zeer vervelende manier onze afspraak niet na. We hadden van tevoren een offerte ondertekend, op basis van besproken activiteiten en opgave van het aantal volwassenen, kinderen en de leeftijden van de kinderen. Toen wij bij aankomst wat te drinken kregen, werden wij al snel op zeer onvriendelijke manier benaderd door de eigenaresse, die ons extra wilde laten betalen voor de kleine kindjes die niet in de offerte waren opgenomen, terwijl bij het boeken alle informatie over leeftijden en dergelijke was doorgegeven. En terwijl wij met onze groepsgrootte en gevuld dagprogramma al een flinke rekening zouden gaan betalen. Het leek te zijn opgelost door inmenging van één van de andere medewerkers, maar eigenlijk was toen onze gezellige dag al verpest. Toen ons vervolgens bij de lunch weer zeer ongastvrij werd medegedeeld door de eigenaresse dat wij moesten bijbetalen voor de kindjes die niet in de offerte waren opgenomen, hebben wij na een lange discussie besloten om onze 'gezellige' familiedag bij de Belhamel voortijdig af te breken. Tot overmaat van onbeschoftheid wilde ze ons ook nog eens laten betalen voor één van de activiteiten die pas die middag zou gaan plaatsvinden, maar dat hebben we uiteindelijk niet gedaan.
2 personen vinden dit nuttig
Dirk | 17 november 2012
Kinderfeestje gehad, helaas zeer starre opstelling bij het afrekenen. Was erg duur uit omdat de arrangementsprijs niet werd afgerekend. Ik had 5 dagen van tevoren gebeld, maar dit had 7 dagen moeten zijn om een arrangement te reserveren. Er werd echter meerdere keren beloofd dat het in prijs niet uit zou maken, dus wel..
2 personen vinden dit nuttig
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Lage Zwaluwe

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.