Monkey Town Uitgeest

Sport & spel in Nederland > Noord-Holland > Uitgeest
Monkey Town Uitgeest in Uitgeest, Noord-Holland
Voir kinderen vanaf een jaar of viif is er genoeg maar voor de kleinere kindjes is er eigenlijk alleen de ballenbak. Er is nog wel een ieneminie draaimolentje met 3 paardjes maar dan moet dan voor ..
De blieck, 20197 reviews | Lees verder »
Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn alle speeltuinen en sportieve activiteiten tot 1 juni gesloten. Bekijk de website van de locatie zelf voor actuele info.
 vindt dit leuk
(37 stemmen)
86%
Stem nu ook
Monkey Town in Uitgeest is een indoorspeeltuin. In deze overdekte speeltuin zijn verschillende toestellen waar kinderen zich lekker kunnen uitleven. Zoals een spectaculair speel- en klimtoestel met glijbaan, een ballenbak en een luchtkussen.

Voor de allerkleinsten is een apart speelgebied waar zij zich ongestoord kunnen vermaken. Met veilig softplay-materiaal, een ballenbak, en nog veel meer. Bij de speeltuin is ook een terras met horeca voor een relaxed moment met een hapje en een drankje. Vanuit het restaurant kunnen ouders hun kinderen goed in de gaten houden.

Openingstijden 2020

Het gehele jaar:
maandag t/m vrijdag van 09.00 - 18.00 uur
zaterdag en zondag van 10.00 - 18.00 uur

Gesloten op Nieuwjaarsdag, Koningsdag, 1e Kerstdag en 2e Kerstdag.

Tijdens regionale schoolvakanties is Monkey Town Uitgeest dagelijks geopend van 10.00 - 18.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Prijzen

Entreeprijzen 2019
Kruipertarief € 3,00 (voor de kruipende baby tot 1 jaar)
Kinderen 1 t/m 17 jaar: € 8,00
Volwassenen: gratis

Bezoekersinformatie

Monkey Town Uitgeest
Molenwerf 20
1911 DB  Uitgeest
Telefoon: 0251-316803

Naar de website
Toon locatie op kaart
Voeg een review toe

Uitjes in de buurt

Meer in Uitgeest:
Alle Uitjes | Museum | Sport & Spel
Meer uittips voor:binnenkids 0-4kids 5-12

Beoordelingen van Monkey Town Uitgeest

7 reviews | Voeg een review toe
Monkey Town Uitgeest scoort een 8,6 uit 10 op basis van 37 stemmen en 7 reviews.
8"Wel heel leuk"
De blieck uit Beverwijk | 28 oktober 2019
Voir kinderen vanaf een jaar of viif is er genoeg maar voor de kleinere kindjes is er eigenlijk alleen de ballenbak. Er is nog wel een ieneminie draaimolentje met 3 paardjes maar dan moet dan voor een ritje van 1 minuut nog 1 euro voor betaald worden, ook een autootje, 50 cent, een soort botsautootje, 1 euro, terwijl je voor 2 kinderen al 16 euro hebt betaald. Er wordt dan wel gezegd dat deze dingen geplaatst zijn door een bedrijf van buitenaf maar ik vind dit gewoon niet kunnen, ook het niet mee mogen nemen van een pakje drinken vind ik te gek voor woorden, de tassen worden zelfs gecontroleerd op eventueel meegebracht drinken. Wij zijn aow 'ers en dan ga je een middagje met de kleinkinderen op stap en dan ben je naast de hoge entree prijs nog een een hoop geld kwijt voor de dingen die ik net noemde.
Bezocht in 2019, met jonge kinderen.
8"Alleen ongezond eten en rinken"
Maartje uit Amsterdam | 19 juni 2019
Prima monkeytown. Heerlijk ruim en overzichtelijk. Je kan achter de speelruimten langslopen zodat je de kinderen makkelijk vindt.
Ook hier mag je geen eigen eten meenemen, maar helaas is er alleen ongezond eten en drinken waarvan een van mijn kinderen en ik niets mogen.
Zelfs in sportkantines wordt steeds voor gezonder eten gezorgd. Waarom niet bij monkeytown?
Bezocht in 2019, met jonge kinderen.
8"Een paar uurtjes heerlijk ravotten!"
Simone uit Nieuw-vennep | 13 december 2016
Een goed overzicht over de kinderen, zitplaatsen in het midden, aan de ene kant een speelgedeelte voor de kleintjes en aan de andere kant het speelgedeelte voor de wat grotere kinderen. Dochter heeft ook haar partijtje bij mt gevierd en dat was erg leuk.

Eten is ook heerlijk. En ook belangrijk, het is er lekker schoon.
Bezocht in 2016, met jonge kinderen.
Kim uit Santpoort | 9 november 2012
Leuke plek om heen te gaan met de kids. In de vakantie is het wel erg druk! De kleintjes en grotere kids vinden zo hun eigen weg!

Maar absoluut een aanrader, bestel een kan limonade of wat lekkers en zowel papa en mama als de kids genieten de hele dag.
Saskia | 8 februari 2012
Wij gaan regelmatig naar Money Town Uitgeest met onze kinderen van nu 4 en 1.5 jaar oud. Voor de jongste hebben ze een grote ballenbak met klim blokken. De aller kleintste kunnen hier naar hartelust klauteren zonder zich pijn te doen. Ook onze meid van 4 vind het er fantastisch. Ze hebben er een leuk glijbaan waar je vanaf kan met een slee. Ook is er een stijle glijbaan voor de oudere kinderen. Wat ook heel leuk is de afdeling waar de kinderen kunnen bouwen met super grote "lego" blokken. Er is veel te doen, te veel om nu verder op te noemen. De keuken is ook goed. Heerlijke broodjes, vette hap en koffie met gebak en veel snoepjes. Echt een aanrader. Maar kom wel vroeg (10 uur), want het kan er erg druk worden.
Omie mar schepers-smit uit Uitgeest | 18 mei 2011
Wij 2 Omie`s hebben regelmatig onze jongste klienzoon, van 8 jaar ( de andere 3 kleinkinderen hebben de leeftijd niet meer te logeren ) te logeren en hij hoeft niet ver weg, als hij maar in Uitgeest is bij zijn Omie`s, alleen met z`n vriendje ons overbuur jongetje naar ...Monkey Town... met Omie Mar nu geloof het of niet dit is zijn uitje .En 1 Omie geniet even van de rus t thuis, en de andere Omie Mar. zit heerlijk te genieten omdat de jongens helemaal uit hun dak gaan..ja en dat kunnen zij in Monkey Town gewldig..
Liz uit Heerhugowaard | 23 december 2009
Laatst hier een paar uurtjes verbleven met het gezin, wat daar allemaal uit de keuken komt is super,en dat voor een indoorspeeltuin,een dikke 10...en de speeltuin is ook heel leuk.
1 persoon vindt dit nuttig
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Uitgeest

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.