Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Monkey Town Uitgeest

Monkey Town Uitgeest in Uitgeest, Noord-Holland
Voir kinderen vanaf een jaar of viif is er genoeg maar voor de kleinere kindjes is er eigenlijk alleen de ballenbak. Er is nog wel een ieneminie draaimolentje met 3 paardjes maar dan moet dan voor ..
De blieck, 2019
3 reviews | Lees verder
 vindt dit leuk
(37 stemmen)
86%
Stem nu ook
Monkey Town in Uitgeest is een indoorspeeltuin. In deze overdekte speeltuin zijn verschillende toestellen waar kinderen zich lekker kunnen uitleven. Zoals een spectaculair speel- en klimtoestel met glijbaan, een ballenbak en een luchtkussen.

Voor de allerkleinsten is een apart speelgebied waar zij zich ongestoord kunnen vermaken. Met veilig softplay-materiaal, een ballenbak, en nog veel meer. Bij de speeltuin is ook een terras met horeca voor een relaxed moment met een hapje en een drankje. Vanuit het restaurant kunnen ouders hun kinderen goed in de gaten houden.

Openingstijden

Tijdens regionale schoolvakanties is Monkey Town Uitgeest dagelijks geopend van 10.00 - 18.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Bezoekersinformatie

Monkey Town Uitgeest
Molenwerf 20
1911 DB  Uitgeest
Telefoon: 0251-316803
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Meer uittips voor:binnenkids 0-4kids 5-12
 

Beoordelingen van Monkey Town Uitgeest

3 reviews | Voeg een review toe
Monkey Town Uitgeest scoort een 8,6 uit 10 op basis van 37 stemmen en 3 reviews.
8"Wel heel leuk"
De blieck uit Beverwijk | 28 oktober 2019
Voir kinderen vanaf een jaar of viif is er genoeg maar voor de kleinere kindjes is er eigenlijk alleen de ballenbak. Er is nog wel een ieneminie draaimolentje met 3 paardjes maar dan moet dan voor een ritje van 1 minuut nog 1 euro voor betaald worden, ook een autootje, 50 cent, een soort botsautootje, 1 euro, terwijl je voor 2 kinderen al 16 euro hebt betaald. Er wordt dan wel gezegd dat deze dingen geplaatst zijn door een bedrijf van buitenaf maar ik vind dit gewoon niet kunnen, ook het niet mee mogen nemen van een pakje drinken vind ik te gek voor woorden, de tassen worden zelfs gecontroleerd op eventueel meegebracht drinken. Wij zijn aow 'ers en dan ga je een middagje met de kleinkinderen op stap en dan ben je naast de hoge entree prijs nog een een hoop geld kwijt voor de dingen die ik net noemde.
Bezocht in 2019, met jonge kinderen.
8"Alleen ongezond eten en rinken"
Maartje uit Amsterdam | 19 juni 2019
Prima monkeytown. Heerlijk ruim en overzichtelijk. Je kan achter de speelruimten langslopen zodat je de kinderen makkelijk vindt.
Ook hier mag je geen eigen eten meenemen, maar helaas is er alleen ongezond eten en drinken waarvan een van mijn kinderen en ik niets mogen.
Zelfs in sportkantines wordt steeds voor gezonder eten gezorgd. Waarom niet bij monkeytown?
Bezocht in 2019, met jonge kinderen.
8"Een paar uurtjes heerlijk ravotten!"
Simone uit Nieuw-vennep | 13 december 2016
Een goed overzicht over de kinderen, zitplaatsen in het midden, aan de ene kant een speelgedeelte voor de kleintjes en aan de andere kant het speelgedeelte voor de wat grotere kinderen. Dochter heeft ook haar partijtje bij mt gevierd en dat was erg leuk.

Eten is ook heerlijk. En ook belangrijk, het is er lekker schoon.
Bezocht in 2016, met jonge kinderen.
Uitgelicht