Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Uitgeest

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Uitgeest
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Uitgeest:
Monkey Town Uitgeest
Een goed overzicht over de kinderen, zitplaatsen in het midden, aan de ene kant een speelgedeelte voor de kleintjes en aan de andere kant .. verder »
Monkey Town Uitgeest
Leuke plek om heen te gaan met de kids. In de vakantie is het wel erg druk! De kleintjes en grotere kids vinden zo hun eigen weg! Maar .. verder »
Monkey Town Uitgeest
Wij gaan regelmatig naar Money Town Uitgeest met onze kinderen van nu 4 en 1.5 jaar oud. Voor de jongste hebben ze een grote ballenbak met .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Uitgeest:
Wormer- en Jisperveld
Talloze boerenslootjes, weilanden en rietkragen vormen het Wormer- en Jisperveld, gelegen tussen Purmerend, Wormer en Zaandam. Vanaf De Poelboerderij vertrekken het hele jaar vaartochten. Of maak een kanotocht in dit prachtige natuurgebied.
Nijenburg
Ondanks breed protest heeft de overheid toch besloten het rijksinpassingsplan ?Gasopslag Bergermeer? uit te gaan voeren. De tegenstanders, waaronder Natuurmonumenten, hebben tot aan de Raad van State bezwaar aangetekend, maar dit heeft niet geholpen.
Beeckestijn
Wandel op Beeckestijn door het romantische parkbos in Engelse landschapsstijl en door strakke geometrische Franse tuinen. Op de buitenplaats in Velsen-Zuid vind je een klassieke kruidentuin met slangenmuur en een siertuin.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Uitgeest
 
Meer dagje uit tips in Uitgeest

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Uitgeest »