Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Huis & Landgoed Singraven

Huis & Landgoed Singraven in Denekamp, Overijssel
Trek wandelschoenen aan, het landgoed is prachtig om in te wandelen. Mooie rondleiding gehad. In de zomer kun je ook in het restaurant bij de watermolen heerlijk koffiedrinken en lunchen op leuk ..
Truus bultje, 2022
1 review | Lees verder
 vindt dit leuk
(32 stemmen)
91%
Stem nu ook
Landgoed Singraven is prachtig gelegen in het stroomgebied van de Dinkel, omgeven door de essen van Denekamp. De rijke historie van Landgoed Singraven gaat terug tot 1381 als riddergoed. Huis Singraven bevat een unieke persoonlijke kunstcollectie van de heer W.F.J. Laan, de laatste eigenaar.

Op het landgoed liggen een authentiek Koetshuis en de unieke Watermolen Singraven. Het landgoed heeft een grote aantrekkingskracht op kunstkenners en natuurliefhebbers. Er worden rondleidingen gegeven door Huis Singraven, met haar bijzondere kunstcollectie, de Watermolen, het Park en het Arboretum.

Bezoekersinformatie

Huis & Landgoed Singraven
Molendijk 37
7591 PT  Denekamp
Telefoon: 0541-351906
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Huis & Landgoed Singraven

1 reviews | Voeg een review toe
Huis & Landgoed Singraven scoort een 9,1 uit 10 op basis van 32 stemmen en 1 review.
10"Heel interessant"
Truus bultje uit Delden | 6 december 2022
Trek wandelschoenen aan, het landgoed is prachtig om in te wandelen. Mooie rondleiding gehad. In de zomer kun je ook in het restaurant bij de watermolen heerlijk koffiedrinken en lunchen op leuk terras.
Bezocht in 2019, met een groep.
Uitgelicht