Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Openluchtmuseum Erve Kots

Een leuke ontvangst. Bij aankoop van de kaarten kregen we meteen uitleg op onze vraag waar de naam vandaag komt. Het terrein was heel leuk met mooie huisjes die de geschiedenis van de familie ..
Joke de bont, 2016
1 review | Lees verder
 vindt dit leuk
(26 stemmen)
96%
Stem nu ook
Benieuwd hoe de tijd er voor de mechanisatie uitzag? Openluchtmuseum Erve Kots neemt je mee terug naar die tijd. Er is een prachtig bewaarde Saksische hoeve te zien. Ook is er een weefkamer, karnkamer, een schouw en bedsteden te zien.

Het boerenverleden wordt compleet gemaakt met een los hoes uit 1772, bijenstal, rosoliemolen, een bakoven, schuur en een schaapskooi. De oude machines en werktuigen zijn overal op het terrein te zien. Het verleden kun je hier herleven!

Bezoekersinformatie

Openluchtmuseum Erve Kots
Eimersweg 4
7137 HG  Lievelde
Telefoon: 0544-371691
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Openluchtmuseum Erve Kots

1 reviews | Voeg een review toe
Openluchtmuseum Erve Kots scoort een 9,6 uit 10 op basis van 26 stemmen en 1 review.
9"Museum was een zeer aangename verrassing."
Joke de bont uit Zandvoort | 11 oktober 2016
Een leuke ontvangst. Bij aankoop van de kaarten kregen we meteen uitleg op onze vraag waar de naam vandaag komt. Het terrein was heel leuk met mooie huisjes die de geschiedenis van de familie vertelt. En daarna een super gezellig terras om nog even na te genieten. Leuke bijkomstigheid is de naast gelegen kaasboerderij, waar je van alles kan proeven en de heerlijkste kazen kunt kopen. Alles is een echte aanrader.
Bezocht in 2016, met partner.
2 personen vinden dit nuttig
Uitgelicht