Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Zoldertheater

(Het is er warm, dus kleed je luchtig.) het is zeer de moeite waard. Ontroerend kindertheater, zoals het hoort: passend bij kinderen, kleinschalig, intiem, dichtbij het kind. Met ruimte voor reactie ..
Miranda, 2017
1 review | Lees verder
 vindt dit leuk
(28 stemmen)
79%
Stem nu ook
De naam zegt het al, het Zoldertheater is een kleinschalig en intiem theater. Voor jong en oud zijn er leuke herkenbare voorstellingen. Keer op keer zijn zij vrolijk, verrassend of ontroerend. De voorstellingen zijn een combinatie van poppenspel, toneel, muziek en visuele aspecten.

De voorstellingen duren 45 minuten. Het Zoldertheater is te vinden in een voormalige koolboet. Ooit werden hier in de winter allerlei soorten kool bewaard. Het theater heeft plaats voor vijftig bezoekers.

Bezoekersinformatie

Zoldertheater
Benedenweg 226
1834 BA  Sint Pancras
Telefoon: 072-5641838
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Zoldertheater

1 reviews | Voeg een review toe
Zoldertheater scoort een 7,9 uit 10 op basis van 28 stemmen en 1 review.
9"Bijzonder mooie locatie, ontroerend kindertheater"
Miranda uit Alkmaar | 5 september 2017
(Het is er warm, dus kleed je luchtig.) het is zeer de moeite waard. Ontroerend kindertheater, zoals het hoort: passend bij kinderen, kleinschalig, intiem, dichtbij het kind. Met ruimte voor reactie van de kinderen, met limonade en koekje toe. Met aanstekelijke liedjes. Met meet&greet na afloop. Top!
Bezocht in 2016, met jonge kinderen.
Uitgelicht