All in Echt

Sport & spel in Nederland > Limburg > Echt (gemeente Echt-Susteren)
All in Echt in Echt, Limburg
Leuke activiteiten, waanzinnig veel te doen onder 1 dak. De prison island is een echte aanrader en bij de bbq zaal was het eten lekker en de ruimte sfeervol ingericht! ..
Tom de boer, 20194 reviews | Lees verder »
Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn alle speeltuinen en sportieve activiteiten tot 1 juni a.s. gesloten. Bekijk de website van de locatie zelf voor actuele info.
 vindt dit leuk
(25 stemmen)
88%
Stem nu ook
All in Echt is een Family Entertainment Center, met meer dan 20 activiteiten en een barbecue-zaal, allemaal onder één dak. Voor een team- of bedrijfsuitje met collega's, gezins -of familieuitje of een leuk uitje met vrienden in Midden- of Zuid-Limburg bent u bij All in Echt aan het juiste adres!

Na de uitbreiding in 2018 beschikt All in Echt over o.a. een indoor-kartbaan, discobowlingbaan, unieke Glow In The Dark Golfbaan, spectaculair Prison Island, lasergame-arena, VR-rooms, escape rooms en thema-ruimtes. Ook worden voor grotere groepen diverse workshops en buffetten op maat aangeboden.

Openingstijden 2020

Het gehele jaar:
De openingstijden variëren. Zie de website voor actuele openingstijden.

Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Prijzen

Toegangsprijzen verschillen per activiteit.

Bezoekersinformatie

All in Echt
Bandertlaan 9
6101NL  Echt
Telefoon: 0475-418900

Naar de website
Toon locatie op kaart
Voeg een review toe

Uitjes in de buurt

Beoordelingen van All in Echt

4 reviews | Voeg een review toe
All in Echt scoort een 8,8 uit 10 op basis van 25 stemmen en 4 reviews.
10"Top!"
Tom de boer | 15 april 2019
Leuke activiteiten, waanzinnig veel te doen onder 1 dak. De prison island is een echte aanrader en bij de bbq zaal was het eten lekker en de ruimte sfeervol ingericht!
Bezocht in 2019, met een groep.
K. Heisenberg | 28 december 2014
Ik kreeg vanmiddag een telefoontje van de eigenaar van "All in Echt" (nadat ik vanmorgen via hun website en contactformulier mijn klacht kenbaar had gemaakt, met dezelfde tekst als in onderstaand bericht te lezen is). De eigenaar van "All in Echt", vroeg mij wat er precies gebeurd was, en liet mij mijn verhaal doen. En zoals verwacht, was de eigenaar niet te spreken over de actie van een van zijn medewerker. Alles moet gewoon kloppen, dat de apparatuur af en toe niet meewerkt dat kan gebeuren, maar dan moet er wel iets tegenover staan, een drankje bijvoorbeeld, waren zijn woorden Na zijn excuus te hebben aangeboden aan mij (onze groep), bood hij ons een arrangement bowlen of laser schieten aan op hun kosten. Met de bijbehorende drank aan toe. Helemaal top geregeld. En wij gaan zeker op zijn uitnodiging in. Bij deze heeft "All in Echt" zijn naam weer opgeschoond.
1 persoon vindt dit nuttig
K. Heisenberg | 28 december 2014
Het is op zich een mooie en grote locatie, goed ingericht, met veel sfeer. We hadden twee maal 15 minuten lasergamen, en een uurtje bowlen geboekt. Van te voren even wat gedronken. Na de tweede lasergame kregen we exact dezelfde puntenverdeling als van de eerste lasergame. We kregen (een nogal vage uitleg) de mededeling dat er een fout in het computersysteem was opgetreden. En dat we de uitslag (van het lasergamen) na het uurtje bowlen zouden ontvangen (Wij, de mannen van het groepje zijn nogal van de punten). Daar hadden we vrede mee. Het bowlen ging/was super, tot er op een gegeven moment (na een half uurtje) een foutmelding in het puntensysteem optrad, kegels bleven staan, punten klopte niet, er zou op een gegeven moment iemand 4 keer achter elkaar moeten gooien. Dus, wij vroegen aan het personeel, wat er aan de hand was. Zij konden ons niet helpen, een oplossing hadden ze niet. Ook in de tweede ronde kregen we een foutmelding in het puntensysteem, met dezelfde problemen. Aan het einde van de middag zijn we vriendelijk verhaal gaan halen bij het personeel.... Verspilde moeite, de vrij onvriendelijke kale man (zij ook geen dank u wel, bij het openhouden van de deur, een "Naar persoon" vonden wij het) hield zijn poot stijf, dat dit de eerste keer was dat dit soort problemen optraden (in het verleden al eerder meegemaakt met een vrijgezellenfeest btw, maar daar gaat het niet om). Dezelfde man ging ook niet op ons verzoek in. om een drankje cadeau te doen voor alle opgetreden problemen. En de puntenverdeling van het tweede potje lasergamen hebben we nooit ontvangen. Zeer slechte zaak, we werden afgehandeld als nummers met als achterliggende gedachte, jullie hebben betaald, gespeeld, plezier gehad, dus niet zeuren. Dit was overigens de laatste keer dat "all in echt ons op bezoek heeft gehad.
Ik zal in de toekomst mijn kenniskring een negatief advies geven wat betreft deze locatie....
1 persoon vindt dit nuttig
Joyce Berkers uit Dieteren | 10 november 2014
Wij zijn hier met de hele familie zondag geweest, en iedereen heeft zich super vermaakt. We hebben samen gebowld en daarna zijn de jongens gaan karten en de meiden gaan lasergamen. Het personeel was erg aardig en er hing een hele leuke sfeer! Het was een zeer gezellig middag!
1 persoon vindt dit nuttig
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Echt

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.