Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

TU Delft Science Centre

TU Delft Science Centre in Delft, Zuid-Holland bewaar
Eind 2021 heeft TU Delft Science Centre haar deuren aan de Mijnbouwstraat 120 gesloten en opent TU Delft Science Centre haar deuren aan de van der Burghweg 1 in Delft. Momenteel is de tentoonstelling nog niet te bezoeken -

Doen! Daar gaat het om bij TU Delft Science Centre Delft. Hier ontdek je wat wetenschap en techniek voor de samenleving kunnen betekenen. Als bezoeker word je uitgenodigd mee te doen en mee te denken met de ontwikkeling.

Ervaar op een speelse, ontdekkende en experimentele wijze een techniekonderwerp in de Amazing Technology ruimte, filmstudio, werkplaatsen en (game)labs.

De TU Delft organiseert speciaal voor het Primair en Voortgezet Onderwijs educatieve activiteiten met als doel wetenschap en techniek dichter bij te brengen.


Openingstijden

Tijdens de schoolvakanties en op feestdagen is Science Centre Delft soms op extra dagen geopend of gesloten. Zie de website voor de aangepaste openingstijden.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Bezoekersinformatie

TU Delft Science Centre
Van der Burghweg 1
2628 CS  Delft
Telefoon: 015-2783291
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Meer uittips voor:binnenkids 5-12
 

Beoordelingen van TU Delft Science Centre

0 reviews | Voeg een review toe
TU Delft Science Centre scoort een 9,6 uit 10 op basis van 25 stemmen.
Uitgelicht