Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Park het Plateau

Park het Plateau in Brunssum, Limburg bewaar
Park het Plateau is gelegen in het Schutterspark in Brunssum. In het klimpark trotseer je hindernissen op een hoogte van 3,5 tot 7 meter (afhankelijk van de 4 routes). Zo beklim je o.a. touwladders,  lianen, houten wiebelbruggen en je glijdt via een zipline langs de bomen weer naar onder.

Het park ligt op een centraal punt tussen de Brunssumerheide en de Schinveldse bossen. Zo combineer je wandel- of fietsroutes dus gemakkelijk met het prachtige heuvellandschap van de Brunssumerheide en de Schinveldse bossen, een onontdekte groene parel tussen Schinveld en de Duitse Selfkant.


Bezoekersinformatie

Park het Plateau
Ganzepool 17
6443 WZ  Brunssum
Telefoon: 0627308115
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Park het Plateau

1 reviews | Voeg een review toe
10"Erg leuk"
Marina janssen uit Belgie | 30 april 2023
Gisteren met de kinderen en kleinkinderen mijn verjaardag gevierd in park het plateau geweest.

De kleinkinderen tussen 5 en 11 jaar hebben in het klimbos zich reuze geamuseerd. De man die hun instructies gaf was zeer grappig en kon de kinderen zowel de grote als de kleintjes was grappig hoe hij de dingen zei en uitlegde. We hebben met z'n alle goed gelachen en het was voor de voor de kinderen en de volwassenen een hele beleving.

Ook achteraf in het cafetaria vriendelijke bediening en top verzorgt. Wij gaan zeker nog een keertje terug om deel te nemen aan de andere activiteiten die ze aanbieden. We hebben er een top namiddag beleefd! Echt een aanrader.
Bezocht in 2023, met jonge kinderen.
Uitgelicht