Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Youseum Westfield

Youseum Westfield in Leidschendam, Zuid-Holland bewaar
Get ready voor dé social media experience van je leven. Bij Youseum stap je toepasselijk via een telefoon als doorgang jouw wereld van TikTok in. Let the games begin. Een uur lang ontsnap je aan de realiteit, boost je jouw creativiteit, voltooi je challenges, en loop je ook nog eens de deur uit met de perfecte video’s en foto’s om jouw social accounts te pimpen.

Daarbij zijn jij en je vrienden of familie gekoppeld aan jullie eigen Youseum Hero: de gids die van je bezoek een echte beleving maakt. Samen tour je via verrassende en soms zelfs verborgen doorgangen door 16 verschillende ruimtes voorzien van maar liefst 25 installaties die jou de meest unieke TikTok video’s en foto’s gaan opleveren.

Jezelf op 80 tv’s met verschillende effecten terugzien? Je schaduw in drie kleuren op de wand laten shinen? Poseren op de trap van de Truman-show, oftewel de Youman-show, of als Miley Cyrus slingeren op een discobal? It’s all there. En natuurlijk kunnen de glijbanen, schommels, een ballenbak, de populaire wasserette, optical illusions, én een ruimte als ode aan de populairste Nederlandse TikTok-ster Sara Dol, niet ontbreken. Kortom: een plek waar elk detail is aangepakt. Prepare to be surprised.

Youseum bevindt zich middenin de grootste retail, leisure en entertainment hub van Nederland: Westfield Mall of The Netherlands in Leidschendam. Met 280 restaurants, winkels en recreatiegelegenheden zoals een bioscoop, is een bezoek aan Youseum’s TikTok museum een volledig dagje uit.


Openingstijden

Youseum is iedere dag van de week geopend van 10.00 tot 20.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Prijzen

Entreeprijzen 2021
Tickets zijn aan de deur te koop en via de website en kosten €19,95 voor volwassenen en €12,50 voor kinderen tot en met 12 jaar oud.

Bezoekersinformatie

Youseum Westfield
Liguster 202
2262 AC  Leidschendam
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Meer uittips voor:binnenkids 5-12tieners
 

Beoordelingen van Youseum Westfield

0 reviews | Voeg een review toe

Ook interessant

 • Rijksmuseum Boerhaave
  Ontdek de wereld van wetenschap en geneeskunde in Leiden! .. »
 • Museum Beelden aan Zee
  Bijzonder museumgebouw met moderne en hedendaagse, (inter)nationale beeldhouwkunst. .. »
 • Tentoonstelling Haagse Klimaatdeals
  Tentoonstelling in Den Haag Centrum .. »
 • Youseum Westfield
  Nederlands grootste social media experience in Westfield Mall of The Netherlands .. »
Uitgelicht