Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Posterwandeling 'De Weg' met AL Snijders

4 t/m 27 november 2021 | Festivalhuis | Nijmegen
Ga tijdens de Wintertuinfestivalmaand op pad in de Nijmeegse binnenstad en lees 'De weg. Taoïstisch wandelen met A.L. Snijders', een selectie van twintig fragmenten uit Zeer Korte Verhalen, die verspreid door de stad in postervorm hangen. We brengen een ode aan A.L. Snijders (1937- 2021), uitvinder en grootmeester van het Zeer Korte Verhaal.

Trek je wandelschoenen aan, loop door de Nijmeegse binnenstad en lees 'De weg. Taoïstisch wandelen met A.L. Snijders'. In twintig fragmenten neemt Snijders je mee; op bezoek bij oom Jean in Luik, varend over de Vecht of lopend door het bos. Vriendelijke mijmeringen over het alledaagse, het brave woord wandelen, een weg kiezen en het taoïsme. Want wat er gebeurt, gebeurt er. Ook onderweg.

Van 1 tot en met 27 november navigeert Wintertuinfestival met fictie als gids en de verbeelding als kompas het publiek een maand lang door deze roerige tijd, zowel on- als offline. Gedurende november verschijnt alle digitale programmering op literair platform Notulen van het Onzichtbare. Op zaterdag 27 november komt al het programma samen op de afsluitende festivalavond in Doornroosje. Met voordrachten, gesprekken, interviews en optredens van onder meer Connie Palmen, Hanna Bervoets, David van Reybrouck, Joost Oomen en nog veel meer gevestigde namen, opkomend talent en bijzondere programma's.

De route en plattegrond van de Posterwandeling is op de website te downloaden. Bekijk hier ook het volledige programma.


Aanvangstijden

4 t/m 27 november 2021: 00:00 uur
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de activiteit zelf.

Bezoekersinformatie

Festivalhuis
Mariënburg 75
6511 PS Nijmegen (Gelderland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Activiteit | Overig actief

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda