Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

AvaTarZ Nature Park

AvaTarZ Nature Park in Deurningen, Overijssel
Leuk actief uitje voor zowel kinderen als volwassenen. Ideaal als gezinsuitje of verjaardagsfeestje of met jongeren. Met goeie uitleg en in mooie omgeving. ..
Irma rolink, 2019
5 reviews | Lees verder
 vindt dit leuk
(44 stemmen)
82%
Stem nu ook
AvaTarZ Nature Park is een plek waar je de natuur op en top kunt beleven. Voel je als Tarzan of Jane in de Nederlandse bossen. Het klimbos met de ruim zeventig uitdagingen in de toppen van de bomen is een uitdaging voor jong en oud. Tevens heeft het park de langste ziplijn van Nederland over 180 meter.

Ook is er voor kinderen een natuurbelevingsroute vol met kleine paadjes waar je op avontuur kunt gaan. Onderweg kun je opdrachten maken die de zintuigen prikkelen.

Openingstijden

Woensdag t/m zondag van 10.00 - 18.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Bezoekersinformatie

AvaTarZ Nature Park
Hengelosestraat 230
7562 PK  Deurningen
Telefoon: 0541-200207
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van AvaTarZ Nature Park

5 reviews | Voeg een review toe
AvaTarZ Nature Park scoort een 8,2 uit 10 op basis van 44 stemmen en 5 reviews.
2"Niet waar voor je geld."
Stijn uit Zaandam | 5 augustus 2021
We hadden om half 3 geboekt. We werden gevraagd om half uurtje van te voren daar aan te komen. Dus we waren daar om 2 uur. Moesten we langer wachten omdat ze uitliepen. Kan gebeuren. 20 minuten later konden we de uitrusting gaan aantrekken. Daarna konden we nog steeds niet beginnen omdat ze niet genoeg haken hadden. Na een minuutje of 10 hadden ze wel genoeg. We kregen uitleg en gingen daarna door naar het eerste parcours. We waren net een paar hindernissen op het parcours toen we heel lang moesten wachten omdat er iemand vast zat. Dat persoon was weggehaald. Dus we konden een stukje verder. Kwam er weer iemand op precies dezelfde plek vast te zitten. Dat persoon was ook weer weggehaald na een tijdje. Op het tweede parcours hadden we iemand voor ons die niet zo snel ging. Kan gebeuren. Maar toen we bijna aan het einde van parcours 2 kwamen, werden we al weggestuurd. We hadden nog maar 2 van de 6 bakenen gedaan. En daar betaal je dan je geld voor. Nooit meer.
Bezocht in 2021, met oudere kinderen.
9"Leuk actief uitje!"
Irma rolink uit Ootmarsum | 29 oktober 2019
Leuk actief uitje voor zowel kinderen als volwassenen.
Ideaal als gezinsuitje of verjaardagsfeestje of met jongeren.
Met goeie uitleg en in mooie omgeving.
Bezocht in 2016, met jonge kinderen.
3"Teleurstellend"
Kogno uit Borne | 12 juni 2018
Als je met kinderen gaat die weinig lef hebben dan is absoluut niet aan te raden, personeel legt uit hoe het werkt en dan zoek het maar uit. 15 meter hoogte en daar hang je dan geen personeel meer te bekennen bij de vraag kan er iemand niet even helpen of begeleidden moet je eerst op zoek naar personeel eindelijk gevonden maar ze hebben geen tijd bij de vraag mogen ze toch op het lage onderdeel verder! Nee dat kan niet meer terwijl er niemand aan het klimmen was.
Na een kwartier discussiëren met veel pijn en moeite en echt even goed kwaad worden ging er eindelijk iemand mee. Ongelooflijk na deze ervaring durfte ze bijna niks meer en is nog onzekerder geworden. Voor kinderen met lef is het vast geen probleem maar voor kinderen die wat meer aandacht nodig hebben dan zijn ze niet thuis. Nu gaan ze met kamp hierd naartoe paniek stijgt weer naar haar kop en dat door die slechte ervaring van die ene x. Ik dacht rond 15 uur even te bellen met deze organisatie maar na 15 pogingen niet thuis.
Bezocht in 2017, met jonge kinderen.
2 personen vinden dit nuttig
9"Machtig mooi en spannend"
J. Groenendijk uit Oldenzaal | 13 januari 2017
Alles was goed, en spannend, goede begeleiding, en...... Veilig! Je wordt vastgemaakt aan een veiligheidskabel, men houdt je in de gaten. Er kan niets gebeuren.
Bezocht in 2016, met partner.
9"Super leuk en actief!"
Irma rolink uit Ootmarsum | 11 oktober 2016
Zeer geschikt om samen als gezin te doen, zowel voor jong als oud super leuk!
Mooi in de natuur, goeie instructie en begeleiding.
Echt een aanrader!
Bezocht in 2016, met een groep.
Uitgelicht