Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Tweede Advent concert Bardel Klooster

Tweede Advent concert Bardel Klooster in Losser, Overijssel bewaar
Het Twents Capella Ensemble en Karin Hertsenberg geven op zondagmiddag 5 december 2021 het 2e advent concert in het Bardel Klooster van Bad Bentheim.

Het Ensemble heeft samen met Karin Hertsenberg een mooi en sfeervol programma kunnen samenstellen waar een aantal bekende liederen te beluisteren zijn.

Karin Hertsenberg heeft haar sporen in Twente en daarbuiten verdiend, van opera- tot popmuziek staat op haar oeuvre en weet daarmee een breed publiek te trekken.

Het Twents Capella bestaat uit tien enthousiaste zangers en is acht jaar geleden opgericht en zingen zowel Byzantijns, Gregoriaans, als Frans, Duits en Engelstalige liederen. Sinds de oprichting staat het Ensemble onder de deskundige leiding van Paul Kempers.

Het klooster is vanaf 16.15 uur geopend om de organisatie omtrent het concert in goede banen te kunnen leiden. De entree is gratis, wel is er een vrije-collecte om dit concert mogelijk te maken.

De huidige corona-regels in deelstaat Nedersaksen geven aan dat u bij binnenkomst uw naam en telefoonnummer moet achterlaten en zolang u niet heeft plaatsgenomen een mondkapje moet dragen. Deze maatregelen en voorwaarden kunnen wijzigen, houdt de media daarom goed in de gaten.


Openingstijden

Het Bardelklooster zal vanaf 16.15 uur geopend zijn
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Prijzen

Gratis toegang, wel is er een collecte om de kosten te dekken

Bezoekersinformatie

Tweede Advent concert Bardel Klooster
Klosterstrasse 11
Losser
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Tweede Advent concert Bardel Klooster

0 reviews | Voeg een review toe
Uitgelicht