Tips

Buitenbad Krommerijn

Sport & spel in Nederland > Provincie Utrecht > Utrecht
Het personeel is werkelijk fantastisch vooral in de wintermaanden maar ook op dit moment. Zeer klantvriendelijk en ze houden de boel goed schoon. Je voelt je eigenlijk niet alleen maar gast maar je ..
Wim scherpenisse, 2019
1 review | Lees verder
 vindt dit leuk
(25 stemmen)
92%
Stem nu ook
Buitenbad Krommerijn is een zwembad bij Galgewaard. Met een recreatiebad, een 50-meterbad met 2 duikplanken en een peuter- en kleuterbad kan iedereen hier ongestoord zwemmen en genieten. Zo is er een grote glijbaan en een wildwaterkreek. En in het 50-meterbad kun je rustig je baantjes trekken.

In de zomer gaan het dak en de wanden open en zwem je lekker in de buitenlucht. Bij het zwembad is een zon- en ligweide. Kinderen kunnen hier ook uitgebreid spelen in de speeltuin. De deels afgeschermde ligging van het peuter- en kleuterbad, maakt dit een overzichtelijk zwembad voor de allerkleinsten. Voor oudere kinderen is er ook een voetbalveld en een volleybalveld.

Bezoekersinformatie

Buitenbad Krommerijn
Weg naar Rhijnauwen 3 (bij Stadion Galgewaard)
3584 AD  Utrecht
Telefoon: 030 212 01 04
Naar de website
Meer uittips als deze?


Ongeldig e-mailadres
Meer uittips voor:binnenbuiten
 

Beoordelingen van Buitenbad Krommerijn

1 reviews | Voeg een review toe
Buitenbad Krommerijn scoort een 9,2 uit 10 op basis van 25 stemmen en 1 review.
10"Fantastisch klantvriendelijk en heerlijk zwemwater"
Wim scherpenisse uit Utrecht | 30 mei 2019
Het personeel is werkelijk fantastisch vooral in de wintermaanden maar ook op dit moment. Zeer klantvriendelijk en ze houden de boel goed schoon. Je voelt je eigenlijk niet alleen maar gast maar je voelt je ook verantwoordelijk als een soort mede-eigenaar van het zwembad. Dat creëert een sfeer waarin je elkaar kan aanspreken op datgene wat een bad personeel niet altijd hoeft te doen. De sfeer is uitermate prettig en absoluut niet bedreigend want iedereen houdt gewoon rekening met elkaar, heeft respect voor elkaar en elkaar de ruimte ook al liggen er soms wel 10 mensen in een baan te zwemmen. Dan moet de sfeer wel goed zijn... Dat is in andere Utrechtse zwembaden soms wel anders.

Als geboren Utrechter kom ik nooit meer in de andere zwembaden omdat daar die sfeer er niet is en de sfeer bij de Krommerijn wordt mede bepaald door al die goede mensen zoals directie en personeel die hart hebben voor 'ons' zwembad.... Wat mij betreft verdienen ze de prijs van beste zwembad van midden-Nederland!
Bezocht in 2019, met een groep.
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Utrecht

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.
De nieuwe Uitzinnig Top 20 is uit. Staat jouw favoriete attractie er ook bij? »