Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Tribute To The Cats

Vrijdag 10 mei 2024 | Feestweek Emmer-Compascuum | Emmer-Compascuum (Emmen)
Vrijdag 10 mei 2024 zal de band Tribute To The Cats voor derde keer optreden in Emmer-Compascuum. Net als voorgaande jaren zijn er genoeg zitplaatsen aanwezig.

De meerstemmige samenzang is een van de opvallende kenmerken van de Tribute To The Cats Band, waardoor ze in staat zijn die karakteristieke Catssound weer ten gehore te brengen. Daarbij worden ze onder meer ondersteund door soundengineer Jan Schilder, die destijds bij The Cats ook al verantwoordelijk was voor het zaalgeluid. Bij hem is ook ‘Vaya con dios’, ‘Scarlet ribbons’, ‘What a crazy life’ en ‘Jukebox’ weer in vertrouwde handen.

Hoezeer de muziek van The Cats ook nu nog steeds mensen in vervoering brengt, wordt wekelijks bewezen tijdens de concerten van de Tribute To The Cats Band. Niet alleen de generatie die in de jaren ’60 en ’70 het tijdperk van The Cats heeft meegemaakt gaat een avondje ‘uit z’n dak’, steeds meer jongeren volgen dat voorbeeld. Dit is het ultieme bewijs dat de Catsmuziek van alle tijden is.

Inmiddels heeft de Tribute To The Cats Band al meer dan 700 concerten in den lande gegeven. Bovendien heeft de band in eigen beheer vier cd’s/dvd’s gemaakt en zelfs al een gouden plaat in bezit vanwege de medewerking aan de succesvolle dvd ‘Live op de bühne’ van Jan Smit.

Misschien nog wel het meest trots op het succes en de populariteit van de Tribute To The Cats Band zijn de oorspronkelijke bandleden van The Cats zelf. Dat heeft onder meer al geleid tot enkele gastoptredens, waarbij zowel.


Aanvangstijden

Vrijdag 10 mei 2024: 19:30 uur

19:30.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Ticket prijs 25 euro.
 

Bezoekersinformatie

Feestweek Emmer-Compascuum
Westerdiep Westzijde 122
7881 HK Emmer-Compascuum (Drenthe)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Ook interessant

  • Concertboerderij d'Rentmeester
    Ruimte voor muziek & events .. »
  • Trekkertrek Den Velde
    Feestavond en Trekkertrek Den Velde .. »
    vanaf 8 mei
  • Braderie en vlomarkt in Exloo
    In het sfeervolle Exloo vinden ook in 2024 weer een aantal markten plaats. .. »
    28 april
Zet alvast in je agenda