Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Het PleinTheater

Het PleinTheater in Amsterdam, Noord-Holland
Is een klein theater met meerdere mogelijkheden van feest tot een private diner of zelfs een georganiseerde dag in Amsterdam op een klassieke salonboot met heerlijk lokaal eten. ..
George, 2019
1 review | Lees verder
 vindt dit leuk
(20 stemmen)
85%
Stem nu ook
Het PleinTheater, aan het Sajetplein in Amsterdam Oost, is een professioneel podium voor kleinschalig theater. Het theater heeft een brede programmering met cabaret, muziek en toneel. Ook is er veel aandacht voor jeugdtheater met voorstellingen op woensdag en zondag voor kinderen van 2 t/m 8 jaar.

Nieuw, aanstormend en jong talent kunnen hier hun kunsten vertonen. Zo is er iedere derde donderdag van de maand springplankdubbelcabaret. Voor de 2-plussers is er een peuterabonnement met theaterbezoekersdiploma. Iedere maand zijn er wisselende exposities in de foyer van het theater te zien.

Bezoekersinformatie

Het PleinTheater
Sajetplein 39
1091 DB  Amsterdam
Telefoon: 020-6933380 (Reserveren)
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Het PleinTheater

1 reviews | Voeg een review toe
Het PleinTheater scoort een 8,5 uit 10 op basis van 20 stemmen en 1 review.
9"Erg leuk en gezellig plein"
George uit Weesp | 24 april 2019
Is een klein theater met meerdere mogelijkheden van feest tot een private diner of zelfs een georganiseerde dag in Amsterdam op een klassieke salonboot met heerlijk lokaal eten.
Bezocht in 2019, met een groep.
Uitgelicht