Avonturenpark Valdeludo

Sport & spel in Nederland > Limburg > Echt (gemeente Echt-Susteren)
Avonturenpark Valdeludo in Echt, Limburg
We waren eigenlijk nog nooit in valdeludo geweest. Voorheen vaker naar andere speeltuinen, maar nu dus voor het eerst. Zeker een aanrader. Een leuke dag gehad met zeker leuke attracties voor de ..
Robin, 201829 reviews | Lees verder »
 vindt dit leuk
(41 stemmen)
80%
Stem nu ook
Kom ouderwets buitenspelen in Valdeludo, het avonturenpark waar kinderen klimmen, klauteren, ravotten, spetteren in de speelrivier en hutten bouwen! Van attracties tot workshops: Valdeludo heeft alles in huis voor een avontuurlijk dagje uit met het hele gezin!

Ga de lucht in op het hoogteparcours, kom outdoor-lasergamen en stap op het vlot van Avonturenpark Valdeludo. De echte durfal racet razendsnel over het parcours met een elektrische kinderkart of springt een gat in de lucht op de bungee trampoline.

Openingstijden 2019

20 april t/m 20 oktober:
woensdag van 13.00 - 18.00 uur
zaterdag en zondag van 10.00 - 18.00 uur

6 juli t/m 1 september: dagelijks van 10.00 - 18.00 uur

Gesloten op Koningsdag.

Bij goed weer geopend! Op de Valdeludo website staat dagelijks duidelijk aangegeven of ze geopend zijn.

Tijdens schoolvakanties iedere dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur.
Buiten de reguliere openingstijden op afspraak geopend voor groepen en scholen.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Prijzen

Entreeprijzen 2019
Kinderen tot 90 cm: gratis
Kinderen: € 11,50 / € 10,50 online
Vanaf 18 jaar: € 9,50 / € 8,50 online
65+: € 8,50 / € 7,50 online

Mindervaliden: € 8,50

De prijs is inclusief toegang tot alle attracties en toestellen. Inclusief onbeperkt water, smaakwater en suikervrije ranja.

Bezoekersinformatie

Avonturenpark Valdeludo
Bandertlaan 9
6101 NL  Echt
Telefoon: 0475-418908

Naar de website
Toon locatie op kaart
Voeg een review toe

Uitjes in de buurt

Beoordelingen van Avonturenpark Valdeludo

29 reviews | Voeg een review toe
Avonturenpark Valdeludo scoort een 8 uit 10 op basis van 41 stemmen en 29 reviews.
5"Valt tegen."
Camp uit Heel | 29 juni 2019
Het park gaat open om 10 uur en bij de meeste attracties moet je minstens wachten tot 11 uur voordat daar personeel komt voor uitleg en toezicht. Ik vind dat bij 'n aantal attracties het toezicht nogal onder de maat is. Kinderen van rond de 12 jr die de bevestigingen moeten controleren is vlgs mij geen goede zaak. Daarbij waren 'n aantal attracties er gewoon niet of erg laat. De kartbaan was verdwenen, in het begin geen fietsen op de crossbaan en vrij snel was er 1 fiets kapot en bleven er nog maar 2 over. Al met al vonden de kinderen 't park toch wel 'n teleurstelling.
Bezocht in 2019, met een groep.
4".Leuk voor een keer, maar zeker geen aanrader"
Vd berg uit Simpelveld | 15 augustus 2018
Prijs kwaliteit verhouding niet ok. Entreeprijzen te hoog voor hetgeen men te bieden heeft. Slecht of nauwelijks onderhouden paden en groenvoorziening. Gevaarlijke plekken geconstateerd waar men zich onnodig pijn kan doen. Ongemotiveerd en erg jong personeel. Variërende uitleg bij diverse onderdelen. Merkbare miscommunicatie tussen personeel onderling. Chaotisch van opzet. Leuk voor een keer, maar zeker geen aanrader helaas.
Bezocht in 2018, met jonge kinderen.
1 persoon vindt dit nuttig
10"Aangenaamd verrast"
Robin | 9 augustus 2018
We waren eigenlijk nog nooit in valdeludo geweest. Voorheen vaker naar andere speeltuinen, maar nu dus voor het eerst. Zeker een aanrader. Een leuke dag gehad met zeker leuke attracties voor de kleintjes. We komen zeker terug!
Bezocht in 2018, met jonge kinderen.
9"Top activiteit voor actieve kids en mooi terras"
Don snow uit Partij | 4 juni 2018
Top activiteit voor actieve kids en mooi terras waar wij als ouders de dag prima hebben doorgebracht. Kinderen konden zelfstandig door het park rennen terwijl wij op een gezellig en mooi aangelegd terras zaten. Enige minpunt was dat de jongste niet mocht klimmen omdat hij net iets te klein is, ook was de rij voor deze attractie te lang, maar dat heb je bijna bij elk park bij goed weer tegenwoordig. Wij hebben een seizoenpas aangeschaft en kregen onze dagentree terug.
Bezocht in 2018, met jonge kinderen.
8"Leuk voor kids!"
l uit Geleen | 5 juli 2017
Dit avonturenpark is zeker geschikt voor de kids. Je hebt hier een mini kartbaan, lasergame voor kids, een baan waar je met een band vanaf kan glijden en trampolines. Verder bestaat het park uit zandheuvels en iedereen kan hier zijn eigen drinken pakken. Ook kan er lekker gegeten worden!
Bezocht in 2016, zakelijk.
1 persoon vindt dit nuttig
6"Gevaarlijke attracties"
Isabel uit Schinnen | 26 mei 2017
Op zich een heel leuk park vooral voor kinderen die oud genoeg zijn om er alleen rond te lopen. Zeker niet overzichtelijk. Er stond een brandweerauto waar op de achterbank kapot en scherp plaatwerk lag waar kinderen zich erg aan kunnen bezeren ! De houten klimtoren vind ik ook niet veilig voor kleinere kinderen, hij is zo gebouwd dat er een opening tussen de vloeren van de verschillende niveau's zit die groot genoeg is dat een klein of smal kind er zo doorheen kan vallen terwijl het naar boven of naar beneden klimt.
Bezocht in 2017, met jonge kinderen.
2 personen vinden dit nuttig
Pascal uit Vlodrop | 30 juli 2016
Vandaag geweest met de kids. Erg leuke speeltuin in de natuur. Park zag er goed uit en personeel erg vriendelijk. Het hoogteparcours was duidelijk favoriet maar ook de kinderkarts en bungeetrampoline vielen in de smaak. Voor 2.50 onbeperkt frisdrank, niks mis mee. We vonden het toppie.
2 personen vinden dit nuttig
Frank | 25 juli 2016
Vandaag met ons gezin in Valdeludo geweest. Wat een leuk park! Wat opvalt is de vriendelijkheid van het personeel. Veel activiteiten voor de kinderen. Vooral het hoogteparcours en lasergame was populair. Voor ons als ouders een relaxed dagje gehad. De sfeer in het park is erg prettig. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Wij hadden onbeperkt drinken erbij gepakt. Voor 2,50 euro konden de kinderen met hun eigen beker de hele dag drinken halen, ideaal voor ons als ouders. Wij komen zeker een keer terug!
1 persoon vindt dit nuttig
Roy | 21 juli 2016
Super park, met de kids het nieuwe hoogteparkours in geweest. Daarna een hut gebouwd en lekker frietjes gegeten. Wat een mooie ervaring voor de kinderen!
Ellen | 20 juli 2016
Vandaag met de kids eens een kijkje gaan nemen. Park is vernieuwd en ziet er super uit. Kids hebben zich enorm vermaakt en vooral het hoogte parcours viel in smaak. Een top dag voor ons maar ook voor de kinderen. Zeker de moeite waard om er nog naar terug te gaan.
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Echt

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.