Tips

Avonturenpark Valdeludo

Sport & spel in Nederland > Limburg > Echt (gemeente Echt-Susteren)
Avonturenpark Valdeludo in Echt, Limburg
Heel jammer dat het niet rookvrij is onder het zeil op de picknick plek. Op de kinderfeestjes plek werd gewoon gerookt in dit kinderpark ipv buiten de poort. Echt heel jammer. Verder super goed, ..
Gonnie, 1 aug
8 reviews | Lees verder
 vindt dit leuk
(42 stemmen)
79%
Stem nu ook
Ontdek Valdeludo... hét avonturenpark van Limburg waar kinderen kunnen ravotten, klimmen en klauteren, spetteren, hutten bouwen en nog veel meer! Met stoere attracties en unieke speeltoestellen bezit Valdeludo alle ingrediënten voor een avontuurlijk dagje uit.

Test je off-road rijvaardigheid in de elektrische jeeps, overwin je hoogtevrees in het hoogteparcours en het net-adventure, ga de strijd aan in de lasergame arena, of doe mee met de BMX- en timmerworkshops. Slechts een kleine selectie uit het verrassende aanbod van Valdeludo!

Openingstijden

Valdeludo is geopend bij goed weer en gesloten bij slecht weer, bekijk voor bezoek altijd eerst de actuele openingstijden op de website!

Tijdens schoolvakanties iedere dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Buiten de reguliere openingstijden op afspraak geopend voor groepen en scholen.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Bezoekersinformatie

Avonturenpark Valdeludo
Bandertlaan 9
6101 NL  Echt
Telefoon: 0475-418908
Naar de website
Meer uittips als deze?


Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Avonturenpark Valdeludo

8 reviews | Voeg een review toe
Avonturenpark Valdeludo scoort een 7,9 uit 10 op basis van 42 stemmen en 8 reviews.
1"Valt heel erg tegen"
Thijs uit Lanaken | 15 augustus 2021
Het is gewoon schandalig dat we als familie van 8 personen 100€ moeten betalen en dat de kinderen onder de 135 cm bijna niks mogen doen, zelfs de onnozel jeeps mochten ze onder de 125 cm. Niet in.
Na 35 minuten waren we dus al aan de uitgang.
Dit pretpark als je het zo noemen wil incl. Personeel krijgen een dikke 0 op 10. Informeer de mensen eens wat meer over wat de kinderen wel en niet mogen want het is tenslotte toch voor die doelgroep.
En algemeen onderhoud is zeker noodzakelijk.
Bezocht in 2021, met jonge kinderen.
8"Super leuk"
Gonnie uit Roermond | 1 augustus 2021
Heel jammer dat het niet rookvrij is onder het zeil op de picknick plek. Op de kinderfeestjes plek werd gewoon gerookt in dit kinderpark ipv buiten de poort.
Echt heel jammer. Verder super goed, maar roken moet op gelet worden.
Bezocht in 2021, met jonge kinderen.
5"Valt tegen."
Camp uit Heel | 29 juni 2019
Het park gaat open om 10 uur en bij de meeste attracties moet je minstens wachten tot 11 uur voordat daar personeel komt voor uitleg en toezicht. Ik vind dat bij 'n aantal attracties het toezicht nogal onder de maat is. Kinderen van rond de 12 jr die de bevestigingen moeten controleren is vlgs mij geen goede zaak. Daarbij waren 'n aantal attracties er gewoon niet of erg laat. De kartbaan was verdwenen, in het begin geen fietsen op de crossbaan en vrij snel was er 1 fiets kapot en bleven er nog maar 2 over. Al met al vonden de kinderen 't park toch wel 'n teleurstelling.
Bezocht in 2019, met een groep.
4".Leuk voor een keer, maar zeker geen aanrader"
Vd berg uit Simpelveld | 15 augustus 2018
Prijs kwaliteit verhouding niet ok. Entreeprijzen te hoog voor hetgeen men te bieden heeft. Slecht of nauwelijks onderhouden paden en groenvoorziening. Gevaarlijke plekken geconstateerd waar men zich onnodig pijn kan doen. Ongemotiveerd en erg jong personeel. Variërende uitleg bij diverse onderdelen. Merkbare miscommunicatie tussen personeel onderling. Chaotisch van opzet. Leuk voor een keer, maar zeker geen aanrader helaas.
Bezocht in 2018, met jonge kinderen.
1 persoon vindt dit nuttig
10"Aangenaamd verrast"
Robin | 9 augustus 2018
We waren eigenlijk nog nooit in valdeludo geweest. Voorheen vaker naar andere speeltuinen, maar nu dus voor het eerst. Zeker een aanrader. Een leuke dag gehad met zeker leuke attracties voor de kleintjes. We komen zeker terug!
Bezocht in 2018, met jonge kinderen.
9"Top activiteit voor actieve kids en mooi terras"
Don snow uit Partij | 4 juni 2018
Top activiteit voor actieve kids en mooi terras waar wij als ouders de dag prima hebben doorgebracht. Kinderen konden zelfstandig door het park rennen terwijl wij op een gezellig en mooi aangelegd terras zaten. Enige minpunt was dat de jongste niet mocht klimmen omdat hij net iets te klein is, ook was de rij voor deze attractie te lang, maar dat heb je bijna bij elk park bij goed weer tegenwoordig. Wij hebben een seizoenpas aangeschaft en kregen onze dagentree terug.
Bezocht in 2018, met jonge kinderen.
8"Leuk voor kids!"
l uit Geleen | 5 juli 2017
Dit avonturenpark is zeker geschikt voor de kids. Je hebt hier een mini kartbaan, lasergame voor kids, een baan waar je met een band vanaf kan glijden en trampolines. Verder bestaat het park uit zandheuvels en iedereen kan hier zijn eigen drinken pakken. Ook kan er lekker gegeten worden!
Bezocht in 2016, zakelijk.
1 persoon vindt dit nuttig
6"Gevaarlijke attracties"
Isabel uit Schinnen | 26 mei 2017
Op zich een heel leuk park vooral voor kinderen die oud genoeg zijn om er alleen rond te lopen. Zeker niet overzichtelijk. Er stond een brandweerauto waar op de achterbank kapot en scherp plaatwerk lag waar kinderen zich erg aan kunnen bezeren ! De houten klimtoren vind ik ook niet veilig voor kleinere kinderen, hij is zo gebouwd dat er een opening tussen de vloeren van de verschillende niveau's zit die groot genoeg is dat een klein of smal kind er zo doorheen kan vallen terwijl het naar boven of naar beneden klimt.
Bezocht in 2017, met jonge kinderen.
2 personen vinden dit nuttig
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Echt

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.
De nieuwe Uitzinnig Top 20 is uit. Staat jouw favoriete attractie er ook bij? »