Sevink Avonturenpark

Sport & spel in Nederland > Gelderland > Winterswijk
Sevink Avonturenpark in Winterswijk, Gelderland
Prima, leuke ervaring gehad. Meerdere malen met de kids en familie geweest-ze vermaken zich er altijd prima. Totdat we vorig jaar een keer de hond mee hadden. Wilden rondje Hilgelo wandelen, en ..
Papa, 20167 reviews | Lees verder »
Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn alle speeltuinen en sportieve activiteiten tot 1 juni a.s. gesloten. Bekijk de website van de locatie zelf voor actuele info.
 vindt dit leuk
(33 stemmen)
82%
Stem nu ook
Sevink Avonturenpark is een overdekte speelhal met een grote verscheidenheid aan speelmogelijkheden. Zowel jonge als oudere kinderen kunnen zich hier prima vermaken. In het avonturenpark kun je daarnaast genieten van de lekkerste pannenkoeken en grill.

Kom springen op de trampoline, doe een race in een elektro-auto of beklim het grote houten speelkasteel. Ga ook even kijken bij de mooie draaimolen en de spelletjesruimte. In Sevink Avonturenpark zijn diverse arrangementen mogelijk.

Openingstijden 2020

Het gehele jaar: dagelijks van 10.00 - 19.00 uur

Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Prijzen

Entreeprijzen 2019
Kinderen 1 t/m 14 jaar: 6,45 euro
Vanaf 15 jaar: 3,25 euro

Kijk voor prijzen van arrangementen op de website.

Bezoekersinformatie

Sevink Avonturenpark
Meddoseweg 40
7104 AA  Winterswijk
Telefoon: 0543-513229

Naar de website
Toon locatie op kaart
Voeg een review toe

Uitjes in de buurt

Beoordelingen van Sevink Avonturenpark

7 reviews | Voeg een review toe
Sevink Avonturenpark scoort een 8,2 uit 10 op basis van 33 stemmen en 7 reviews.
Papa uit Winterswijk | 17 april 2016
Prima, leuke ervaring gehad. Meerdere malen met de kids en familie geweest-ze vermaken zich er altijd prima. Totdat we vorig jaar een keer de hond mee hadden. Wilden rondje Hilgelo wandelen, en daarna lekker buiten nog wat drinken en eten bij de molen.

Werden we daar toch een partijtje geschoffeerd door de eigenaar dat we maar betaald moesten parkeren bij het Hilgelo en dat 'Iedereen' zegt dat ze daarna wat gingen drinken bij de Sevink Molen. We wisten niet wat we hoorden, kwamer er vrijwel iedere week? Het zal de stress van de zomervakantie zijn geweest denk ik-dit was echt niet goed hoor! Onze kids zijn inmiddels alweer wat groter en we fietsen nu wat meer-richting het Woold zijn ook heerlijke plekken, de Sevink Molen slaan we voorlopig maar even over-de kids zijn er een beetje bang geworden :(.
3 personen vinden dit nuttig
Rensing uit Lichtenvoorde | 4 augustus 2015
Nou wij gaan altijd met plezier naar Sevinkmolen met onze kleinkinderen .wij vinden het prima in orde ze kunnen spelen naar hartelust en ziet ze alleen maar om wat te eten en te drinken.Je kunt iemand snel zwart maken,en daar houden wij niet van.
1 persoon vindt dit nuttig
Wouter uit Winterswijk | 22 juni 2014
Ben er ook geweest met kinder party van mijn zoon
Nooit en nooit weer..wat een star volk
Wil ik koffie koekjes kopen voor de kids...kan dat niet!! Ja met de koffie erbij..geen losse verkoop!!
Echt slecht!!
Geen aanrader...slechte service ..wel geld vangen!!
3 personen vinden dit nuttig
Sevink molen uit Winterswijk | 2 juli 2013
Met die 10 euro bedoel ik ook entree avonturenpark en twee keer koffie en gebak en patat. Een schappelijke prijs dachten we maar zonder bediening lijkt me begrijpelijk.
Sevink molen uit Winterswijk | 2 juli 2013
Graag willen we hier even enige nuance aanbrengen. Deze familie dacht namelijk voor een dubbeltje op de eerste rang te zitten. Voor 10 euro kun
je nu eenmaal niet ook bediend worden, en op een lounge stoel zitten. Dan geldt nou eenmaal zelfbediening. Overigens gaan we hier verder niet op in. In onze restaurants word u prima bediend en we verzorgen zelfs feesten voor 200 pers. Erg vervelend als mensen op basis van een mening nu ook hun conclusie trekken.
Ter hogt uit Neede | 26 mei 2013
Naar aanleiding van dit verhaal zien wij er vanaf om hier ook een feestje te geven, soms is het beter om te lezen wat mensen hebben te zeggen over de locatie, heel goed dit forum...wij zoeken nu een andere locatie, bedankt.
1 persoon vindt dit nuttig
Daantje uit Winterswijk | 28 mei 2012
Op 28 mei hier een feestje gehad waar ongeveer 65 personen aanwezig waren.het was zelfbediening maar dat je met zoveel personen maar twee kopjes koffie per keer kunt maken en dat er maat een paar gebakjes op schoteltjes klaar staan is ronduit schandalig.waarom niet gelijk grote kannen koffie en voldoende gebak dat klaar staat terwijl men daar weet dat je komt?
moesten zelf achter de balie het gebak op schoteltjes doen.ook het bier was niet koud
de koelingen waren stuk kregen wij als antwoord
bij de eigenaresse over geklaagd maar deze vertelde ijskoud dat je dan maar iets anders moest drinken en dat er op tweede pinksterdag nooit geen feestjes werden geboekt!! het feestje van vandaag was al 3 maand geleden geboekt .
echt super slechte reactie van de eigenaresse en heel erg onprofessioneel!!!
ze zei dat ze niet in discussie ging met ons en dat we dan maar ergens anders heen hadden moeten gaan!! nou ja zeg knap onbeschoft vindt ik die reactie.al met al zeer zeker geen aanrader om hier gezellig een feestje te vieren want gezellig en goed georganiseerd is het hier zeer zeker niet!!!
al denkt de eigenaresse dat ze het werkelijk fantastisch doet. nou niet dus erg jammer voor wat een gezellige middag had moeten worden.
voor ons nooit geen feestje meer bij sevinks avonturenpark. jammer dat het zo moet.
2 personen vinden dit nuttig
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Winterswijk

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.