Bubbeljungle

Sport & spel in Nederland > Zuid-Holland > Leiderdorp
Bubbeljungle in Leiderdorp, Zuid-Holland
Alle drie onze kinderen zijn hier in de loop der jaren heel wat keertjes geweest. Het is er schoon, overzichtelijk en er is altijd wel weer wat nieuws. Toppertje dus! ..
Anja van der geest, 20169 reviews | Lees verder »
Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn alle speeltuinen en sportieve activiteiten tot 1 juni a.s. gesloten. Bekijk de website van de locatie zelf voor actuele info.
 vindt dit leuk
(45 stemmen)
76%
Stem nu ook
Bubblejungle is een overdekte speeltuin, waar je je even in de grote oceaan waant. Een groot schip op de bodem van de zee, waar je door de geopende mond van de haai naar binnen loopt... en dan kun je klauteren en lopen over touwbruggen in de klimtoren en springen op een van de springkussens.
Voor de allerkleinsten is er een speciale babyhoek.

Er zijn 2 terrassen waar ouders gezellig kunnen zitten, met tegelijkertijd een goed uitzicht op hun kinderen. En wil je gezellig met elkaar eten, dan is er het restaurant.

Openingstijden
Dagelijks geopend van 09.30 - 18.30 uur
De speeltuin is gesloten op eerste kerstdag en nieuwjaarsdag.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Bezoekersinformatie

Bubbeljungle
Vlasbaan 7
2352 AH  Leiderdorp
Telefoon: 071-5899777

Naar de website
Toon locatie op kaart
Voeg een review toe

Uitjes in de buurt

Meer in Leiderdorp:
Alle Uitjes | Museum | Sport & Spel
Meer uittips voor:binnenkids 0-4kids 5-12

Beoordelingen van Bubbeljungle

9 reviews | Voeg een review toe
Bubbeljungle scoort een 7,6 uit 10 op basis van 45 stemmen en 9 reviews.
3"Vies onoverzichtelijk"
De ridder uit Leiden | 15 juni 2019
Ik was er nog nooit geweest bij Bubbeljungle te Leiderdorp, maar toch eens gegaan met de kleinkinderen.

Maar wat valt dit tegen. De wc voor kinderen en het hele gebouw is smerig vies en onhygiënisch. Ik ging wat kopen en de toonbank voelde vies en plakkerig aan. Ook in het mandje van de messen, vorken, lepeltjes etc lagen haren en stof. De patat lieten ze kort bakken ivm de drukte! Er werkt te jong personeel, die geen flauw benul hebben van de schoonmaakregels.
Verder, is het niet overzichtelijk, om de kinderen in de gaten te houden en kunnen kleine kinderen gewoon overal in zonder toezicht of ze wel daar in mogen! Deze organisatie beknibbelt overal blijkbaar op en probeert zo min mogelijk kwijt te zijn aan goede schoonmakers en gekwalificeerd verkooppersoneel of hij laat ze niet een opleiding doen voor verkoop en wettelijke schoonmaakregels bij het verkooppunt en er staat nu ongekwalificeerd personeel! Al met al de organisatie is smerig vies en onoverzichtelijk een dikke min!
Bezocht in 2019, met jonge kinderen.
1"Bijzonder klantonvriendelijk!"
San uit Leiden | 4 januari 2017
Als je binnenkomt moet je je schoenen uitdoen. Er staat een kast en een berg schoenen ernaast. Zet daar nooit je schoenen neer. De schoenen van het vriendje van mijn zoon waren verdwenen. Bij navraag en klacht bij balue en manager is het antwoord: u had de schoenen mee naar uw tafel kunnen nemen. Staat nergens dat dat moet/mag. Geen excuus geen enkele vorm van compensatie. Alleen. U kunt u schoenen meenemen naar uw tafel. Kon het vriendje dus op zijn sokken meenemen in de regen naar huis. 50 euro daar uitgegeven en dus nu nog 50 euro aan schoenen kwijt. Ik snap dat zij er ookniks aan kunnen doen maar de toon maakt de muziek. Een snoepje of een vrijkaartje om de pijn te verzachten was een aardig gebaar geweest. Voor mij de laatste keer geweest.
Bezocht in 2017, met jonge kinderen.
Anja van der geest uit Sassenheim | 13 juni 2016
Alle drie onze kinderen zijn hier in de loop der jaren heel wat keertjes geweest. Het is er schoon, overzichtelijk en er is altijd wel weer wat nieuws. Toppertje dus!
Angelina uit Alphen aan den Rijn | 28 oktober 2015
Vandaag voor het eerst geweest, vond het een leuke speelhal, maar echt niet schoon, stukken brood etc. En dat vind ik wel belangrijk!
1 persoon vindt dit nuttig
Anneke v.d.Zwet uit Hazerswoude | 20 februari 2014
Wij hebben een peuterpas en komen hier wekelijks.
Mensen die er werken zijn erg aardig en het is er schoon wat ook niet onbelangrijk is.
Het is er niet goedkoop maar vergeleken bij de meesten van de speelparken is er wel meer te doen.
1 persoon vindt dit nuttig
Anita | 21 februari 2013
Ik kom hier vaak met vrienden en hun kinderen! T personeel is altijd vriendelijk. De toestellen zijn top en de kinderen genieten enorm. Een dikke 9 voor bubble jungle!!
1 persoon vindt dit nuttig
Erik uit Nootdorp | 23 oktober 2012
Wij hebben vandaag een hele leuke dag gehad. Omdat het in z,meer vakantie was zijn we hierheen gegaan en het was toppie. Wel wat weinig personeel op de werkvloer maar die er werkten waren vriendelijk en behulpzaam. En het was er tenminste schoon en dat kun je niet van al die speelhallen zeggen. Wij komen zeker terug.
I.bouman uit Leiderdorp | 15 augustus 2012
Ik ben er 1 keer geweest met mn 2 kleinkinderen
De hal op zich is leuk , maar de rest !!!! puinhoop.
Het begint al bij de intree waarom moeten de ouders ook volledig betalen om op een stoel te zitten om de kids in de gaten te houden ?

Een bakje koffie (louw) veel te duur en dan een pakketje voor de kinderen 4 patatjes een HALVE frikandel een pakje fristi en een stickertje € 4.35
Daar heb je een happy meal voor en hou je nog over voor een ijsje .

En inderdaad wat mijn voorgangers al zeiden er
is nooit iemand te bekennen die je helpt bij de balie of counter dus van mij krijgen ze een dikke 0.
J. Stastra uit Voorschoten | 22 juli 2008
Wij zijn met 2 kleinkinderen in Leiderdorp naar de Bubbeljungle geweest.
We kwamen binnen en de kassajuf zat aan de telefoon en het duurde en duurde .. toen eindelijk naar binnen.
Het was een hele grote ruimte met mooie speelattributen en de kinderen waren gelijk verdwenen.

Toen we om 10 uur koffie gingen halen stonden er al zes mensen te wachten maar er was niemand om te helpen. Een meisje was in een kleine kamer bezig met wat ik dacht een verjaardagfeestje. Ze keek wel iedere keer naar ons maar kwam niet. Er kwam wel een man wat dozen snoep neerzetten en die keek ook naar ons maar ging gewoon weer weg (Hij had wel een tshirt aan van Bubbeljungle).
Toen ze eindelijk kwam hielp ze ons wel goed.

Om 1 uur gingen we patat bestellen en kregen we een apparaatje waar me mee opgepiept zouden worden, na een kwartier ging ik maar eens kijken waarom het zolang duurde, er stonden drie meisjes te helpen maar dat ging zo raar, ze liepen maar doorelkaar heen en van enige organisatie was niets te merken, gewoon chaos.
Toen eindelijk onze patat kwam was het al bijna koud; De tijd dat ik daar stond te wachten had het gewoon in een bak gelegen! We hebben het gegeten maar het was echt niet goed.

De kinderen hebben wel een leuke dag gehad maar wij zijn over de bediening niet te spreken. De volgende keer gaan we naar Zoetermeer. Dat is voor ons even ver.

Onze indruk van de speelhal was top maar de bediening was echt onder de maat, de meisjes zijn niet op drukte berekend.
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Leiderdorp

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.