Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Bubbeljungle

Bubbeljungle in Leiderdorp, Zuid-Holland
Wij kwamen er op een drukke dag. Ondanks dat was het goed geregeld en verliep alles ordelijk. En niet onbelangrijk, de wc's waren schoon en dat maak ik wel eens anders mee. Jammer dat niet iedereen ..
Bas, 2020
4 reviews | Lees verder
 vindt dit leuk
(53 stemmen)
72%
Stem nu ook
Bubblejungle is een overdekte speeltuin, waar je je even in de grote oceaan waant. Een groot schip op de bodem van de zee, waar je door de geopende mond van de haai naar binnen loopt... en dan kun je klauteren en lopen over touwbruggen in de klimtoren en springen op een van de springkussens.
Voor de allerkleinsten is er een speciale babyhoek.

Er zijn 2 terrassen waar ouders gezellig kunnen zitten, met tegelijkertijd een goed uitzicht op hun kinderen. En wil je gezellig met elkaar eten, dan is er het restaurant.

Openingstijden
Dagelijks geopend van 09.30 - 18.30 uur
De speeltuin is gesloten op eerste kerstdag en nieuwjaarsdag.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Bezoekersinformatie

Bubbeljungle
Vlasbaan 7
2352 AH  Leiderdorp
Telefoon: 071-5899777
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Meer uittips voor:binnenkids 0-4kids 5-12
 

Beoordelingen van Bubbeljungle

4 reviews | Voeg een review toe
Bubbeljungle scoort een 7,2 uit 10 op basis van 53 stemmen en 4 reviews.
2"Niet klantvriendelijk"
Vivian | 25 juni 2021
We dachten leuk een keer naar bubbel jungle.. Maar gelijk de laatste keer. Er werd niet schoongemaakt en de “attracties” bleven dicht. Bij navraag kwam dit door onderbezetting terwijl het totaal niet druk was, en de medewerkers aan hun telefoon te rommelen stonden. Klantvriendelijk ver te zoeken! Volgende x weer monkey town.
Bezocht in 2021, met jonge kinderen.
2 personen vinden dit nuttig
9"Prima geregeld"
Bas uit Schoenmaker | 9 september 2020
Wij kwamen er op een drukke dag. Ondanks dat was het goed geregeld en verliep alles ordelijk. En niet onbelangrijk, de wc's waren schoon en dat maak ik wel eens anders mee.
Jammer dat niet iedereen zich aan de coronamaatregelen houd, kan me voorstellen dat et personeel het ook zat wordt politieagentje te spelen maar ze deden hun best.
Tenslotte, de kinderen hebben zich prima vermaakt en wilden iet naar huis dus dan ben je als ouders al snel tevreden. Wij komen zeker weer terug.
Bezocht in 2020, met jonge kinderen.
3"Vies onoverzichtelijk"
De ridder uit Leiden | 15 juni 2019
Ik was er nog nooit geweest bij Bubbeljungle te Leiderdorp, maar toch eens gegaan met de kleinkinderen.

Maar wat valt dit tegen. De wc voor kinderen en het hele gebouw is smerig vies en onhygiënisch. Ik ging wat kopen en de toonbank voelde vies en plakkerig aan. Ook in het mandje van de messen, vorken, lepeltjes etc lagen haren en stof. De patat lieten ze kort bakken ivm de drukte! Er werkt te jong personeel, die geen flauw benul hebben van de schoonmaakregels.
Verder, is het niet overzichtelijk, om de kinderen in de gaten te houden en kunnen kleine kinderen gewoon overal in zonder toezicht of ze wel daar in mogen! Deze organisatie beknibbelt overal blijkbaar op en probeert zo min mogelijk kwijt te zijn aan goede schoonmakers en gekwalificeerd verkooppersoneel of hij laat ze niet een opleiding doen voor verkoop en wettelijke schoonmaakregels bij het verkooppunt en er staat nu ongekwalificeerd personeel! Al met al de organisatie is smerig vies en onoverzichtelijk een dikke min!
Bezocht in 2019, met jonge kinderen.
1 persoon vindt dit nuttig
1"Bijzonder klantonvriendelijk!"
San uit Leiden | 4 januari 2017
Als je binnenkomt moet je je schoenen uitdoen. Er staat een kast en een berg schoenen ernaast. Zet daar nooit je schoenen neer. De schoenen van het vriendje van mijn zoon waren verdwenen. Bij navraag en klacht bij balue en manager is het antwoord: u had de schoenen mee naar uw tafel kunnen nemen. Staat nergens dat dat moet/mag. Geen excuus geen enkele vorm van compensatie. Alleen. U kunt u schoenen meenemen naar uw tafel. Kon het vriendje dus op zijn sokken meenemen in de regen naar huis. 50 euro daar uitgegeven en dus nu nog 50 euro aan schoenen kwijt. Ik snap dat zij er ookniks aan kunnen doen maar de toon maakt de muziek. Een snoepje of een vrijkaartje om de pijn te verzachten was een aardig gebaar geweest. Voor mij de laatste keer geweest.
Bezocht in 2017, met jonge kinderen.
1 persoon vindt dit nuttig

Ook interessant

 • Zwembad De Fluit
  Binnenbad waar je naast zwemlessen ook activiteiten kunt doen zoals discozwemmen en familiezwemmen. .. »
 • Kinderboerderij de Goudse Hofsteden
  Kom beleven, spelen en leren op de kinderboerderij. .. »
 • Operation Exit Escape Room
  Een unieke Escape Room midden in Den Haag. .. »
 • EasyFiets Fietsverhuur
  Huur een fiets en ontdek Leiden en omgeving. Van de binnenstad, het strand tot de bollenstreek. .. »
Uitgelicht
Maaspodium
Theater in Rotterdam
Tulip Experience Amsterdam
Attractie in Noordwijkerhout
Pathé Schouwburgplein
Theater in Rotterdam