Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Leiderdorp

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Leiderdorp
Uittips van bezoekers over Leiderdorp:
Bubbeljungle
Wij zijn met 2 kleinkinderen in Leiderdorp naar de Bubbeljungle geweest. We kwamen binnen en de kassajuf zat aan de telefoon en het .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Bubbeljungle
Als je binnenkomt moet je je schoenen uitdoen. Er staat een kast en een berg schoenen ernaast. Zet daar nooit je schoenen neer. De schoenen .. verder »
Bubbeljungle
Alle drie onze kinderen zijn hier in de loop der jaren heel wat keertjes geweest. Het is er schoon, overzichtelijk en er is altijd wel weer .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Leiderdorp:
Coenecoop Kolonie
Dit weekend starten de jaarlijkse vleermuizenexcursies weer! Vijf weekenden lang zal de excursieboot 's avonds de Nieuwkoopse Plassen op varen en op zoek gaan naar vleermuizen die over het water scheren. Wil je deze nachtdieren tijdens de jacht zien? Meld je dan snel aan.
Ackerdijkse Plassen
Op 21 en 22 december kunnen kinderen in de Centrale Bibliotheek met boswachters van Natuurmonumenten aan de slag om pindaslingers maken. Daarmee kunnen ze thuis balkons en tuinen mee versieren. Hoe meer slingers er hangen, hoe meer voer er is voor de vogels in onze stad. Een roodborstje verliest tijdens een winternacht 10% van zijn gewicht. Dat moet hij er overdag wel weer bij snoepen.
Polder Schieveen
Wie op de fiets door Midden-Delfland gaat, komt geheid verbaasd weer thuis. Want hier, te midden van de Randstad, is de horizon opeens nog open, beleef je de lente met weidevogels en kom je echt tot rust. Een route langs middeleeuwse langgerekte kavels door sloten doorsneden, water dat vaak zo raar op hoogte ligt, authentieke dorpjes en schitterende natuurgebieden. Peddelen zonder haast.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Leiderdorp
Gebr de Nobel Gebr de Nobel
Leiden
1 review | 0% vindt dit leuk
Kijkhuis Kijkhuis
Leiden
75% vindt dit leuk
 
Meer dagje uit tips in Leiderdorp

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Leiderdorp »