Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Utrecht

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Utrecht
Amsterdam Light Festival
Gesponsord
De historische binnenstad van Amsterdam als groot Openlichtmuseum ..
Uittips van bezoekers over Utrecht:
Exclusief bootje huren in Utrecht...wauw!!!
Op de vismarkt recht onder de Dom zit seeyoulaterutrecht.nl, als je een exclusieve activiteit wil meemaken voor een betaalbare prijs moet .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Spoorwegmuseum
De moeite waard om naar het Spoorwegmuseum te gaan . De nieuwe vuurproef is geweldig De kustijsbaan is ook een uitdaging en er is een .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Kasteel de Haar
Wanneer je naar het kasteel gaat tijdens de kerstbeurs, zal je in een betoverende wereld stappen. De locatie is geweldig. De sfeer met alle .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Utrecht:
Tienhovense Plassen
Wandel op zondag 30 juni mee met plantenkenner Wim Weijs door de Oostelijke Binnenpolder van Tienhoven. Deze wandeling is alleen voor leden van Natuurmonumenten. Schrijf je snel in!
Loosdrechtse Plassen
Bekend als druk watersportgebied, maar de Loosdrechtse Plassen bieden ook rust en stilte. In de Vuntus en Breukeleveense Plas leven veel waterplanten en vogels. Een eldorado voor wandelaars, fietsers en kanoers die van natuur houden.
Einde Gooi
Wil je een rustige boswandeling over een van de Gooise buitenplaatsen? Dan word je op je wenken bediend. Op mooie dagen is Einde Gooi minder druk dan op veel andere Gooise buitenplaatsen. Ook beschermde zoogdieren zoals de das profiteren van de rust in het bos.

 
Meer dagje uit tips in Utrecht

Copyright 2019 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Utrecht »