Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Almere

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Almere
Uittips van bezoekers over Almere:
fitnessen bij ZWAAR
Mijn tip is : fitnessen bij ZWAAR, een sportschool waar iedereen welkom is en waar een ieder zich welkom voelt. Of je nou wilt fitnessen, .. verder »
4 personen vinden dit leuk
Utopolis Almere
Net naar planes geweest; 13/11/2014 woensdag 1600u. Ik heb nu 2 dagen oorpijn, Het geluid staat veel te hard. Dit lijkt met niet gezond! Ik .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Stadslandgoed de Kemphaan
Het is daar fantastisch voor jong en oud ..heerlijke omgeving en heel bijzonder dat je er gratis kunt vertoeven ,Dat maak je zelden nog .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Almere:
Eemland
Geniet van de weidse vergezichten over het typisch Nederlandse polderlandschap van Eemland. In de drassige weilanden bloeien dotterbloemen en echte koekoeksbloemen. Weidevogels broeden hier massaal in het voorjaar. Prachtig wandel- en fietsgebied. Bekijk vogels vanuit de kijkhut.
Naardermeer
Internationaal beschermd natuurlijk meer omringd door moerasbos en weilanden met ondiepe plassen. Vanaf Gasterij Stadzigt maak je een boottocht met de fluisterboot, wandeling of fietstocht. Kom vogels kijken op een van de vijf uitzichtpunten.
Nesserpad
Een deel van het Klompenpad is gesloten van 15 maart t/m 15 juni vanwege het broedseizoen van weidevogelsWandelen door de polder, over boerenland en dijken langs de Eem. Ontdek het mooie buitengebied van Eemnes. Wandelen door het open polderlandschap van Eemland. Over boerenland, dijken en langs de slingerende zomerdijk van de Eem. Klompen aan, rugzak op en gaan!Startpunt: Parkeerplaats Oude Haven (kruising Eemnesser Vaartsteeg/Wakkerendijk) in Eemnes.Markering: rode markering in de vorm van
 
Meer dagje uit tips in Almere

Copyright 2017 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Almere »