Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Valkenburg aan de Geul

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Valkenburg aan de Geul
Uittips van bezoekers over Valkenburg aan de Geul:
Leuk en betaalbaar op stap in Valkenburg
Er zijn echt een aantal leuke cafés in Valkenburg, zoals Cabo Cabo. En ik bestel dan via www.eersterondje.nl een kortingsbon zodat ik bijna .. verder »
7 personen vinden dit leuk
Kroegentocht door Valkenburg
Valkenburg kent heel veel gezellige cafés en kroegjes! Tijdens een kroegentocht bezoek je de gezelligste cafés en staat overal een drankje .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Kasteelruïne en Fluweelengrot Valkenburg
De grotten blijven voor kinderen altijd spannend en de oostblok sfeer geeft extra cacheck, maar het kerstspektakel is net als het .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Valkenburg aan de Geul:
Genhoes
Natuur, cultuur en historie komen samen in deze fraaie omgeving langs de Geul. Wandel van kasteel Genhoes naar het fraaie kasteel Schaloen, neem een kijkje bij de Daolkesberg, bezoek de kasteeltuin of geniet van het pittoreske Oud-Valkenburg.
Berghofweide
In mei en juni tovert de natuur de Berghofweide om in een landschap vol bloeiende margrieten, ruige leeuwentand en bevertjes. Op de kalkhelling in het uiterste zuiden van Limburg groeien bovendien veel orchideeen, die het plaatje compleet maken.
Spaubekerbos
Maak een boswandeling door dit Limburgse bos en sta eens stil bij de dieren die hier leven, maar die je waarschijnlijk niet zult zien. In het natuurgebied leven onder andere de das, vos, steenmarter, bunzing en eekhoorn.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Valkenburg aan de Geul
 
Meer dagje uit tips in Valkenburg aan de Geul

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Valkenburg aan de Geul »