Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Maastricht

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Maastricht
Museum N More Museum N More
Maastricht
89% vindt dit leuk
Uittips van bezoekers over Maastricht:
stadswandeling en toeristisch
In maastricht heb je echt van alles mooie oude straatjes huizen kerken museums rondvaarten grotten terrassen gastvrije en gezellige .. verder »
12 personen vinden dit leuk
Restaurant Tip Maastricht
Ik ben zelf altijd druk op zoek naar leuke en praktische tips als ik een weekendje weg ga en kwam het volgende tegen voor Maastricht, wat .. verder »
5 personen vinden dit leuk
Mergelgrotten Sint Pietersberg - Zonneberg
Of het de mergelgrot zonneberg was weet ik niet, maar de kerstmarkt was in de grotten van Valkenburg. Enorm genoten van de sprookjesachtige .. verder »
3 personen vinden dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Maastricht:
Sint-Pietersberg
Sint-Pietersberg is een uniek natuurgebied dat ligt tussen de Jeker en de Maas in Zuid-Limburg. Wandel of fiets langs een bonte verzameling aan landschappen. Van een indrukwekkende groeve tot spannend hellingbos en van bloemrijk grasland tot poelen boordevol met kikkers.
Kelmonderbos
In het Kelmonderbos vind je drassige graslandjes en helling- en moerasbos die bij mistig weer mysterieus aandoen. Het bos lig in het dal van de Keutelbeek. Enkele plantensoorten die hier voorkomen zijn robertskruid, groot heksenkruid en bosandoorn.
Horstergrub
Wandel langs graften, grubben en graslanden in Zuid-Limburg. Op de kalkrijke bodem vind je bijzondere planten als knolsteenbreek, rapunzelklokje en wilde marjolein. In het gebied komen veel amfibieen voor.

 
Meer dagje uit tips in Maastricht

Copyright 2019 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Maastricht »