Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Matthäus Passion - Bachkoor Holland

Woensdag 13 april 2022 | Nieuwe Kerk | Delft
In het voorjaar van 2022 staat het beroemde oratorium van Johann Sebastian Bach - de Matthäus Passion (BWV 244) - opnieuw op de lessenaar van het Bachkoor Holland en het internationaal gerenommeerde Concertgebouw Kamerorkest. De internationale solisten zijn Mikael Stenbaek (Evangelist), Niklaus Kost (Christus), Anna-Lena Elbert (sopraan), Helen Charlston (mezzosopraan), Seil Kim (tenor) en Halvor Melien (bas).
Bachs Matthäus Passion is een tijdloos verhaal van lijden, verzoening en vergeving, van vriendschap en verraad, eerzucht en opoffering. Het behoort tot de machtigste en ontroerendste vertolkingen van het lijdensverhaal van Christus. Dit magistrale stuk is één van de onbetwiste muzikale monumenten uit de klassieke muziek. Na twee jaar het werk niet te hebben kunnen uitvoeren, kijken koor, orkest en publiek enorm uit naar de vier geplande uitvoeringen rond Pasen 2022.
Het Bachkoor Holland wordt sinds de oprichting in 1921 geroemd om het bijzonder hoge niveau van zijn uitvoeringen, die zeer trouw zijn aan de originele partituren van Bach. Dirigent Gijs Leenaars is, naast de vaste dirigent en artistiek leider van het Bachkoor Holland, chef-dirigent en artistiek directeur van het Rundfunkchor van Berlijn.


Aanvangstijden

Woensdag 13 april 2022: 19:30 uur

Witte Donderdag 14 april, 19:30 uur.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€ 89 (CAT.1) / € 69 (CAT.2) / € 42 (CAT.3) / € 20 (CAT.3 - CJP)
inclusief programmaboek en pauzedrankje.
 

Bezoekersinformatie

Nieuwe Kerk
Markt 80
2611 GW Delft (Zuid-Holland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda