Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Celtic Night Nuenen

Met alweer de derde Celtic Night Nuenen (bij Eindhoven), begint dit een succesvolle, vaste activiteit in het jaarprogramma van Iers sessie festival Nuenen te worden. Met Four of a kind als hoofdact staat de top van Ierse muziek in Nederland op ons podium. Openingsact Roos trio & friends gaat voor een feestelijke start van de avond zorgen.

FOUR OF A KIND brengt Ierse muziek met een moderne twist. De jonge, doch ervaren talenten spelen krachtige, energieke en dansbare jigs en reels. Four of a kind bestaat uit uilleann pipes wonderkind Michael Boere, internationaal bouzouki én mondharmonicaspeler Tijn Berends en swingende bodhrán speler Suzanne Leeuw. Four of a Kind heeft precies de juiste combinatie om hun muziek naar het hoge niveau van vaardigheid en energie te brengen dat hoort bij moderne Keltische muziek. Ze nemen het publiek daar graag in mee. De Ierse muziekpers schrijft lovende kritieken, en dat zegt wat!

ROOS TRIO & Friends zagen we voor het eerst als afsluiter op het TalentPodium van Iers sessie festival Nuenen 2022. Dit smaakte naar meer. Met Ierse en Engelse traditionals, bierliederen, ballads en dansnummers en hun gevoel om goed aan te sluiten bij het publiek vinden we ze een uitstekende opener voor onze Celtic Night.

Tijdens de nazit kun je blijven hangen voor een drankje en een praatje of nog (na)genieten van de muziek. Bij voldoende belangstelling is er gelegenheid om Ierse sessie te spelen. Ben je sessiemuzikant breng dan je instrument mee en schuif.


Aanvangstijden

Zaterdag 25 maart 2023: 20:00 uur

Zaal is open vanaf 19.30 uur.
Het is een grote zaal met ruime zitplekken.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Kaartje kost €17,50 pp in de voorverkoop via de website. Vanaf 20 maart €20,-
Er is een kaartje voor jongeren onder de 18 jaar voor €8,- pp.

Parkeren is gratis.
 

Bezoekersinformatie

Cultureel centrum Het Klooster
Park 1
5671 GA Nuenen (Noord-Brabant)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Wereldmuziek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda