Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Laarbeek

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Laarbeek
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Laarbeek:
Wandelen
Als je een hond of huisdier met vacantie van fam.en of kennissen krijgt dan laat een paar kleding stukken af geven zodat hij op zijn gemak .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Openluchttheater Mariahout
Een hele mooie, gezellige locatie. In de buitenlucht prachtig tussen de bomen. Minder is het personeel, niet erg ervaren!
Expo Schilderkunst Kasteel Geldrop 1 juli-26 aug.
1 juli-26 aug Expo Steffen Wolthuizen Expositie “Een leven vol schilderkunst” in Kasteel Geldrop. De herdenking van de honderdste .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Laarbeek:
Stippelberg
Dit grote natuurgebied heeft twee gezichten. Enerzijds de uitstraling van een landgoed, met een landhuis met statige lanen en rododendron struiken. In het westen vind je een dennenbos met bijzondere 'stippels' in het landschap, bovenop de Milheezerbreuklijn.
Langenboomse Bossen
Het natuurgebiedje De Bus, onderdeel van de Langenboomse bossen, is getroffen door een ramp. Afgelopen weekend is in dat mooie kleine stukje paradijs de schuilhut afgebrand.
Molenheide
Wandel door een steeds aantrekkelijker bos, dat vroeger nog productiebos was. En waar in 2000 nog een pluimveebedrijf stond, krijgt heide nu de kans om het gebied paars te kleuren. Je vindt er 2 mooie poelen, Schotse hooglanders, veel zang- en roofvogels.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Laarbeek
De Cacaofabriek De Cacaofabriek
Helmond
100% vindt dit leuk
 
Meer dagje uit tips in Laarbeek

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Laarbeek »