Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Laarbeek

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Laarbeek
Uittips van bezoekers over Laarbeek:
Wandelen
Als je een hond of huisdier met vacantie van fam.en of kennissen krijgt dan laat een paar kleding stukken af geven zodat hij op zijn gemak .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Openluchttheater Mariahout
Mooie sfeervol theater. Elke donderdagmiddag in de grote vakantie om half 3 een kindervoorstelling. En van mei tm sept regelmatig .. verder »
rondje laarbeek
Beek en donk is een van de vier gemeenten die samen "laarbeek"vormen. er is een hele leuke fietsroute te rijden die via beek en donk door .. verder »
Wandelen en fietsen in de omgeving van Laarbeek:
Stippelberg
Dit grote natuurgebied heeft twee gezichten. Enerzijds de uitstraling van een landgoed, met een landhuis met statige lanen en rododendron struiken. In het westen vind je een dennenbos met bijzondere 'stippels' in het landschap, bovenop de Milheezerbreuklijn.
Langenboomse Bossen
Het natuurgebiedje De Bus, onderdeel van de Langenboomse bossen, is getroffen door een ramp. Afgelopen weekend is in dat mooie kleine stukje paradijs de schuilhut afgebrand.
Molenheide
Wandel door een steeds aantrekkelijker bos, dat vroeger nog productiebos was. En waar in 2000 nog een pluimveebedrijf stond, krijgt heide nu de kans om het gebied paars te kleuren. Je vindt er 2 mooie poelen, Schotse hooglanders, veel zang- en roofvogels.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Laarbeek
De Cacaofabriek De Cacaofabriek
Helmond
100% vindt dit leuk
 
Meer dagje uit tips in Laarbeek

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Laarbeek »