Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Tom Parker Tribute Concert met oa Pearl Jozefzoon

Zaterdag 18 juni 2022 | Laurenskerk Rotterdam | Rotterdam
bewaar
Het geduld is enorm op de proef gesteld voor alle medewerkenden van het Tom Parker Tribute concert. In 2019 werd het idee geboren om dit bijzondere concert te organiseren. De uitvoering mocht helaas in 2020 helaas niet worden gedaan vanwege de pandemie. Maar nu eindelijk na lang wachten is het zover! Het Tom Parker Tribute concert zal zaterdagavond 18 juni 2022 plaatsvinden in de Grote- of Sint-Laurenskerk van Rotterdam.

Zangeressen Pearl Jozefzoon en Sharon Kips zullen samen met het projectkoor de sterren van de hemel zingen in de schitterende Laurenskerk. Ze worden begeleidt door pianist Arjan Huizer met orkest en band. De algehele muzikale leiding is in handen van dirigent Martin Zonnenberg.

Zowel Sharon Kips als Pearl Jozefzoon verwierven hun bekendheid door op te vallen met hun bijzondere stemgeluid in talentenjachten op televisie. Arjan Huizer is een enthousiaste pianist die steeds meer bekendheid geniet door zijn improvisaties op zowel piano als orgel. Martin Zonnenberg is de pater familias van de avond. Met zijn jarenlange ervaring als dirigent, pianist en organist weet hij als geen ander het beste uit alle muzikanten te halen.

Geniet mee van de mooiste muziek van Tom Parker tijdens het bijzondere Tribute concert in Rotterdam!.


Aanvangstijden

Zaterdag 18 juni 2022: 20.15 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

37,95 vrije zitplaats.
 

Bezoekersinformatie

Laurenskerk Rotterdam
Grotekerkplein 27
3011 GC Rotterdam (Zuid-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:
Uitgelicht