Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Zanger-Pianist Roon Staal te Gouda

Woensdag 15 juni 2022 | Oud Katholieke Kerk | Gouda
bewaar
Na de succesvolle Lente Tour trekt de 42-jarige zanger, componist, pianist en acteur Roon Staal weer door ons land met zijn Zomer Tour langs 14 locaties in 10 provincies.

Op 15 juni doet hij de Oud Katholieke Kerk in Gouda aan. Staal zingt met veel bevlogenheid en overtuigingskracht bekende covers en eigen werken. Hij begeleidt zichzelf achter de piano.
Tijdens deze Zomer Tour hoort u bekende covers zoals ‘The Boxer’ en 'The Sound Of Silence' van Simon&Garfunkel, ‘Help Me Through The Night’ van oom Ede, 'I Have A Dream' van Abba, ‘Anthem of Europe’ van Ludwig van Beethoven, ‘Imagine’ van John Lennon en eigen werken zoals ‘Promise’, ‘The Garden Of Light’ en ‘By Her Side’.

Zowel zijn trouwe als nieuwe publiek omarmt de warme heldere stem en pianoklanken van Roon Staal die dan weer vredig en zacht zijn en even later wervelend. De kleinschalige concerten in akoestiekrijke kerken geven een intieme sfeer tussen het publiek en Staal. Concerten zijn er naast Nederland ook in het buitenland geweest: In de Verenigde Staten, Japan en Rusland. En binnenkort ook in Duitsland.

Geniet van een prachtig concert tijdens de Zomer Tour van Roon Staal terwijl u uw dagelijkse beslommeringen even vergeet. Of zoals zijn vriend en mentor Art Garfunkel zegt: “Let the amazing tenor vocal performance of Mr. Staal now carry you away!”.


Aanvangstijden

Woensdag 15 juni 2022: 20:00 uur

Aanvangstijd 20.00 uur
De locatie is een half uur voor aanvang van het concert geopend.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Toegangsprijs is € 20,00
Kinderen t/m 17 jaar € 12,50.
 

Bezoekersinformatie

Oud Katholieke Kerk
Hoge Gouwe 107
2801 LD Gouda (Zuid-Holland)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:
Uitgelicht