Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Koffieconcert op Schanseiland in Maassluis

Zaterdag 25 juni 2022 | Schanseiland | Maassluis
bewaar
Op zaterdag 25 juni a.s. Om 11.00 uur organiseert Stichting Maassluise Muziekweek, organisator van het jaarlijkse Jong Talent Concours Maassluis, een openlucht koffieconcert op Schanseiland in Maassluis. Zangeres en hoboïste Maria Pedano, altvioliste Anuschka Pedano en pianist Jorian van Nee brengen een programma met muziek dat deels in het teken staat van 150 jaar Nieuwe Waterweg met muziek van o.a. Klughardt (delen uit Schilflieder), Shostakovich (delen uit The Gadly), Saint-Saëns (De zwaan), Ravel (Une Barque sur l’Océan), Charles TrenetLa Mer en andere chansons.
De toegang tot het concert is gratis. Vanaf 10.30 uur staat de koffie klaar.
De zeer muzikale zussen Maria en Anuschka Pedano behaalden al op hele jong leeftijd prijzen op verschillende concoursen. Zo won Maria o.a. Het Concours de la Chanson Française en stond in de finale van het Concertgebouwconcours. Zij werkte o.a. Samen met het Residentie-orkest.
Anuschka won o.a. Een eerste prijs bij het Britten Altvioolconcours, het internationale concours ‘Concours Européen pour Jeunes Solistes’, de Classic Young Masters Award en de Sinfonia Award en stond zij in de finale van het Koninklijk Concertgebouwconcours.
Pianist Jorian van Nee studeert aan het Conservatorium van Amsterdam, waar hij eerst les kreeg van David Kuyken en nu van Frank Peters. Jorian heeft meerdere masterclasses gevolgd. Tevens volgde hij enkele compositielessen bij Willem Jeths. Jorian treedt regelmatig op, zowel solo als in ensembles.


Aanvangstijden

Zaterdag 25 juni 2022: 11:00 uur

Het openlucht koffieconcert begint om 11.00 uur.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

De toegang is gratis.
 

Bezoekersinformatie

Schanseiland
Schanseiland
3144 EK Maassluis (Zuid-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda