Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Zomerconcert pianiste Petra Somlai in 't Woudt

Zaterdag 13 augustus 2022 | Kerk in kerkdorp 't Woudt | Schipluiden (Midden-Delfland)
Op zaterdag 13 augustus a.s. Aanvang 20.00 uur geeft pianiste Petra Somlai een ‘Zomeravondconcert in de kerk van ’t Woudt’. Petra Somlai komt met een Beethoven-programma. Zij bespeelt een fortepiano uit de tijd van Beethoven. Op het programma staat Sonata ‘Pathétique’, de ‘Mondschein’ Sonata en Sonata in ‘Appassionata’.

Petra Somlai studeerde orkestdirectie en piano aan het Béla Bartók Conservatorium in Budapest. In 2007 haalde ze haar solistendiploma piano aan de Franz Liszt Academy in Budapest. Vervolgens studeerde zij fortepiano en klavecimbel bij David Ward (Engeland) en later bij Fabio Bonizzoni, Menno van Delft en Bart van Oort aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam en het Koninklijk Conservatorium in Den Haag waar ze in 2011 summa cum laude haar masterdiploma haalde. In 2010 won Petra Somlai de eerste prijs en de publieksprijs van het Internationale Fortepiano Concours in Brugge (België). In hetzelfde jaar ontving ze de Hongaarse National Junior Prima Primissima Award als meest excellente jonge artiest. Ze treedt op in belangrijke internationale oude muziek festivals. Sinds 2017 is ze docent fortepiano aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.


Aanvangstijden

Zaterdag 13 augustus 2022: 20.00 uur

Het concert begint om 20.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

De toegangsprihs is €20,- incl. een drankje in het nabijgelegen Koffiehuis 'De Hooiberg'.
 

Bezoekersinformatie

Kerk in kerkdorp 't Woudt
't Woudt 25
2636 HD Schipluiden (Zuid-Holland)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda