Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Cinema in Concert - Pirates of the Caribbean

Dinsdag 27 december 2022 | Ahoy | Rotterdam
bewaar
Volgend jaar is het 20 jaar geleden dat Johnny Depp’s kapitein Jack Sparrow voor het eerst zwalkend voet aan wal zette in het iconische Disney-spektakel ‘Pirates of the Caribbean – The Curse of the Black Pearl’. Het was de start van een film franchise die tot nu toe vijf films heeft opgeleverd en die door vele muziekliefhebbers vooral ook wordt herinnerd door de geweldige score van Hans Zimmer en Klaus Badelt. Nog altijd neemt de avontuurlijke en opzwepende muziek de luisteraars direct mee op avonturen langs de zeven zeeën. In de kerstvakantie heeft het Nederlandse publiek in de aanloop naar dat jubileumjaar de unieke mogelijkheid om de muziek van ‘Pirates of the Caribbean – The Curse of the Black Pearl’ live te horen, terwijl ze visueel worden ondergedompeld in de synchroon lopende filmbeelden op het witte doek.

Cinema in Concert pakt voor deze voorstelling groots uit. Niet alleen zal het 75-koppige Noordpool Orkest onder leiding van Timothy Henty acte de présence geven, ook het 12-koppige koor van PA’dam ondersteunt de muzikale begeleiding. Niet te missen door film- en cultuurliefhebbers en tegelijk ook een onvergetelijke ervaring voor de hele familie tijdens de donkere dagen van het jaar.


Aanvangstijden

Dinsdag 27 december 2022: 20.00 uur

27 december 2022 Rotterdam Ahoy | RTM Stage, Rotterdam
30 december 2022 Mainstage | Brabanthallen, ’s Hertogenbosch.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

ticket vanaf € 39,00.
 

Bezoekersinformatie

Ahoy
Ahoyweg 10
Rotterdam (Zuid-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda