Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

WaterBlues Harlem Lake

Zaterdag 28 januari 2023 | WPC Nederland 3 | Wateringen (Westland)
bewaar
Harlem LAKE
Bluesrock / Americana

Swampy southern rock maar dan gewoon uit de delta van de haarlemmermeerpolder: Harlem Lake brengt americana naar Nederland zoals nog niet eerder gehoord.

‘’Onnederlands goed.’’ - Johan Derksen, ‘’We geven het stokje door.’’ - Tineke Schoemaker, ‘’Een belofte voor de toekomst.’’ - Bluesmagazine

OVER Harlem LAKE
In 2022 wonnen zij de European Blues Challange, Robert Cray werd door hun optreden geraakt, Johan Derksen presenteerde hun album, Giel Beelen nodigde ze uit op Radio 2, ze waren het voorprogramma van Walter Trout, wonnen de Dutch Blues Challenge en brachten hun 12-mans band mee naar de studio van Radio Veronica. Harlem Lake werkte de hele corona crisis door aan hun debuut en begint eindelijk de vruchten te plukken.

Onder zijn eigen naam richtte Dave Warmerdam zijn band op, nadat hij als 16-jarige in Memphis in de halve finale van de International Blues Challenge iedereen verbaasde met zijn pianotalent. Gitarist Sonny Ray en zangeres Janne Timmer sprongen vlak daarna aan boord en een bijzonder trio was geboren. De nodige uren werden gedraaid. In de overvolle kroegjes en op bluesfestivals vond de band hun achterban. Na een sterk live album beloofde 2020 grotere podia, grotere festivals en tours naar Duitsland en België, maar de pauze knop werd ingedrukt door de pandemie van 2020. Dus ging de band aan de bak. Er werd nieuw materiaal geschreven en het idee voor een 12-mans band ontstond.


Aanvangstijden

Zaterdag 28 januari 2023: 21.00 uur

Deur open: 21:00.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Voorverkoop: 8 euro
Deur: 10 euro.
 

Bezoekersinformatie

WPC Nederland 3
Lange Spruit 84
2291 LC Wateringen (Zuid-Holland)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Blues

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda