Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

The Great American Songbook

Zaterdag 4 maart 2023 | Grand Cafe Zuidlaren bv | Zuidlaren (Tynaarlo)
bewaar
“The Great American Songbook”. Een avond gevuld met de meest succesvolste Amerikaanse jazz en lichte popmuziek uit de 20e eeuw vooral afkomstig uit Hollywood films en Broadway musicals. Lex Jasper Quartet en Mirjam van Dam zullen “The Great American Songbook” ten gehore brengen op zaterdag 4 maart 2023 vanaf 20.30 uur in Grand Café Zuidlaren. Lex Jasper is vooral bekend als Nederlandse jazzpianist, componist, arrangeur en dirigent. In de ontwikkeling van zijn spel werd hij, behalve door Garner, beïnvloed door beroemde Amerikanen als Oscar Peterson en Bill Evans. Hij werd vaste pianist van de VARA, KRO, en remplaçant bij het Metropole Orkest. Hij begeleidde veel jazz solisten in het programma TROS Sesjun om vervolgens muzikaal leider te worden bij Paul van Vliet. Ook internationaal is hij een gevraagd pianist, arrangeur en dirigent.
Mirjam van Dam studeerde jazz-zang aan het Hilversums conservatorium. In 1998 studeerde zij cum- laude af. De krant (Het Parool) die toevallig aanwezig was schreef: “Een glanzende carrière in het theater, dat heeft Mirjam van Dam verdiend”. Sindsdien zong zij in verschillende muziektheaterproducties, toerde zij met Laura Fygi en band, maakte zij de plaat Ziel en won ze ‘Mooie Noten’. Ook zong ze met de Glenn Miller Orchestra, de Bernhard Berkhout Swing Orchestra, met The New Jazz Orchestra (Henk Meutgeert), met Rob Agerbeek en vele anderen. Zij maakte verscheidende verhalende muziekvoorstellingen, o.a. ‘Ella’ (Fitzgerald). Verder is Mirjam vaste z.


Aanvangstijden

Zaterdag 4 maart 2023: 20.30 uur

Inloop vanaf 20.00 uur aanvang 20.30 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€ 22,50.
 

Bezoekersinformatie

Grand Cafe Zuidlaren bv
De Millystraat, 8
9471 AH Zuidlaren (Drenthe)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Jazz

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda