Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Tynaarlo

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Tynaarlo
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Tynaarlo:
Molenmuseum De Wachter
Momenteel plm. 190 vrijw. Een bezoek meer dan de moeite waard. Kijk eens maar www.dewachter.nl en zoek de 360 graden virtuele tour. .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Attraktiepark Sprookjeshof
Heel mooi om te zien vooral de kerst en brocantemarkt spulletjes, je doet er gelijk ideetjes op, en..... Erg gezellig voor elk wat wils.
1 persoon vindt dit leuk
Museum De Buitenplaats
Geweldig museum!! wat dit museum bijzonder maakt is een combinatie van kunst, tuin en architectuur van het gebouw zelf. Ik kom er .. verder »
1 persoon vindt dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Tynaarlo:
Polder Lappenvoort
Polder Lappenvoort ligt in het oude stroomgebied van de Drentse Aa. De polder is aangewezen als waterbergingsgebied en vormt een belangrijke ecologische verbinding voor de natuur. Bekijk vanaf het fietspad dit mooie stukje open natuur.
Vijftig Bunder
Vijftig Bunder is een klein heidegebied omzoomd door bosjes op de flank van het beekdal van de Drentse Aa. U vindt hier dop- en struikheide en prachtige planten als gevlekte orchis, valkruid en klokjesgentiaan.
Noordlaarderbos
De kerstboomactie ‘Kerstboom voor een piek!’ van IKEA van afgelopen december was succesvol. IKEA Groningen doneert een bedrag van 5.553 euro aan het Noordlaarderbos van Natuurmonumenten. Samen met vrijwilligers verkochten de boswachters enkele duizenden bomen.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Tynaarlo
 
Meer dagje uit tips in Tynaarlo

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Tynaarlo »