Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Klassiek solist James Oesi live in Sint Jan Gouda

Zaterdag 1 april 2023 | Sint Jan | Gouda
bewaar
Klassiek solobassist James Oesi geeft een optreden rondom de cellosuites van Johann Sebastian Bach en nieuw werk van voormalig Componist des Vaderlands Calliope Tsoupaki in De Sint Jan in Gouda.

Oesi (London, 1988) is sinds zijn komst in 2009 naar Nederland een bekend gezicht in de klassieke en moderne muziekwereld. Als één van de weinigen richt hij zich op de bas als solo-instrument.

Hij speelt zijn soloprogramma’s op bekende podia zoals het Amsterdamse Concertgebouw, TivoliVredenburg in Utrecht en de Oosterpoort Groningen en festivals zoals Grachtenfestival Amsterdam, CrossLinx, November Music, Festival Classique en Wonderfeel.

In het buitenland speelde hij op toonaangevende festivals zoals Huddersfield Contemporary Music Festival en tourde hij door Zuid-Afrika. Oesi is initiatiefnemer en artistiek leider van het Dutch Double Bass Festival.

Ruim twee jaar geleden deed de solobassist samen met neurowetenschapper en voormalig topschaatser Beorn Nijenhuis gedetailleerd onderzoek naar wat de meest effectieve manier is voor professionele musici om te studeren. Hij deed dit studietraject in voorbereiding op een albumopname van de cellosuites van Bach, die hij volgend jaar uitbrengt.


Aanvangstijden

Zaterdag 1 april 2023: 16.00 uur

16:00.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Bezoekersinformatie

Sint Jan
Achter de Kerk 2
2801 JW Gouda (Zuid-Holland)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda